Sıcak su torbası zararı olurmu

4+5 haftalık hamileyim alttan sancı çok giriyor ara ara bacak arama sıcak su torbası koyuyorum sizce zararı olurmu

Ayak altına koy ama oralara pek koyma sıcak iyi olmuyor

Hamilelikte sıcak suyla banyo yapmamalıyız ılık bir suyla sıcak su torbası da zararlı olur karnına beline koyma ayak altına da 5 veya 10 dk tut doktoruna da bir sor istersen

ay bilmiyorum ya sadece bugun koydum artık koymam zararı olurmu ki korktum şimdi ilk hamileliğim :cry:

Anlıyorum doktoruna da sora bilirsin hamilelikte sıcak su ve sıcak su torbası zararlı

Koyma canım karın bolgene kasıklarına bacak aralarina beline ayak altlarina buralara fazla koyma Duş alacagin su bile sıcak değil ılık olmali gebeligin bitene kadar

Bir şey olmaz Allah’ın izniyle :hugs:

@kaderrr merhaba :cherry_blossom: Hamileliğin ilk dönemlerinde sıcak su torbası genellikle önerilmez. Hamileliğin ilk haftalarında embriyo, rahim duvarına yerleşme sürecini tamamlamış olur. Bu dönemde sıcaklık değişiklikleri ve dış etkenler, embriyonun gelişimini olumsuz etkileyebilir.Sıcaklık, rahim kasılmalarını tetikleyebilir. Özellikle erken dönemde yaşanan kasılmalar, düşük riskini artırabilir.Rahim bölgesindeki kan akışını artırarak kanama riskini de beraberinde getirebilir.

O sanci en az bir iki hafta suruyor maalesef ama tehlikeli socak su koymak sadece bol bol uzanin

Hamilelik dışında bile bacak arasına, karnına sıcak su torbası koymak sakıncalıymıs. Evlenmeden önce adet sancım cok oluyor diye doktora gidiyordum. O söylemişti. Ayaklarınıza koyun sadece

Sıcak su rahim kaslarını gevşettiği için bebek varken koymamak gerekli diye biliyorum hatta bebek olmadan önce kaslar tembelleşiyor diye koymayın diyorlar :herb:

Evet aynı zamanda yumurtalarada zararı varmıs. Ne bacak arası ne karna koymamalı