Kizlar sezeryandan sonda kanama hemen başlarmi yani yanimizda oed yada depend ilk gunden kullanilirmi yoksa 2 3 gun sonrami basliyor kanama
Kanama baslamazsa hastanede kanamayı baslatiyorlar canım yanına ped ya da hasta bezi almalısın
Evet hemen basliyo canim tedbirli git yani kanama baslamazsada onlar karnina bastiriyo kanama olmasi lazim
Aa anladım canım bunu bilmiyordum ya normalde hrmen başlıyorsa hani belki sezeryanda ilk gun falan gelmez diye düşünmüştüm teşekkür ederim
Benim o kadar kanamam fazla olmustu ki yataga gecmisti taa . Ilk ayaga kalkinca falan yatagi carsafi komple degistirmislerdi. Bende niye o kadar fazla oldu anlamadim ama iyi miydi kotu mu bilemiyorum. Depend mutlaka alinmali . Ped kayiyor falan rahat olmuyor . Hemde dikisli dikisli ugrasilmiyor
Ben acil sezeryan oldum ilk gebeligimde kanama hemen oldu inan annem aglaya aglaya bacaklarimi silmişdi kan icinde kalmisdim ped gelene kadar her ihtimale karsi tedbirlirli ol canim depend koy kanama ilk fazla olabiliyo
Depend al canım hemen geliyo biraz fazla oluyo ilk birkaç gün hiç ped alma bence yanına depend daha rahat
Yaaa allahim inşallah kolay doğum verir banada
Mesela ilk kaç gün depend kullandınız sonra normal pede gectiniz Bir de kanama 40 gün sürmüyor demi yada kişiden kişiye degisiyormu
Benim 49 gün kanamam olmuştu
İnsallah canim korkma olup biter. Benim kanamam 1 hafta surmusdu kisiden kisiye degisiyo sanirim
Canım benim kanamam 22. Gün kesildi sonra kesik kesik geldi ama ilk 3-4 gün yoğun geliyo sonra normal pede geçtim ben
Çok sağol teşekkür ederim bilgilendirdigin icin
Normal ped olmaz hasta pezi al ben 4 tane almistim yetti bile bu ikinci bundada 4 aldim kullanacagim nasipse ezcaneden onlar veriyor cok rahat edersin ilk asamada sonra birkac ssat sonra normal pede gecis yaparsim her ihtimale karsi hasta bezi al yataga vs gecmesin .kanaman olmuyor sezeryanda hemsire gelip vajinana birsey yapiyor canin az yaniyor sonra bianda kan geliyor benim oyleydi ilk cok geliyor sonra azaliyor birkac saate normale donuyor benim toplamda 12 gun full oldu sonra azaldi toplam 18 gunde bitti iste @Eda7 rahat edersin yani aa bulastimi fazlami oldu ciktimi kaydimi derdin olmaz rahat uyursun kalkarsim koymasida gezmeside kolay kilot gibi onlar bacaktan geciritorsun eczaciya de onlar verir acik satiyorlar dogum icij alacagini soyle ama
Sezeryan oldum kesinlikle ped alma buyuk hasta bezi al kanama fazla oluyor ped dayanmaz depend al kesinlikle