Sezeryandan 8 ay sonra hamile kaldım benim gibi senesini doldurmadan hamile kalan var mı ben korkuyorum herhangi bir riski sorunu olur mu acaba daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Benim arkadaşım var ama korkma ya dikkat edersen güzel geçer
Allah’ın izniyle
Valla kuzum 2024 oglumu dogurdum 2025 kızımı 2026 hamileyim sen düşün ![]()
Valla bende 2 ay önce farklı vir sebepten sezeryan ameliyatı oldum temmuzda doğumum var bende çok korkuyorum ama hep evladımı sağsalim kucağıma alma hayali ile dua ediyorum rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
Amin inşallah canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ![]()
![]()
![]()
Maşallah canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyütmeyi nasip etsin size bağışlasın![]()
![]()
8 ay önce sezeryan olmak zorunda kaldım kızımın kalbinde sorun vardı doğumdan 3 gün sonra melek oldu 8 ay sonra Rabbim tekrardan o duyguyu yaşamamı nasip etti ![]()
Amin inşallah kuzum Rabbim acılarını göstermesin kimseyi evladı ile imtihan etmesin ![]()
![]()
Amin hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımın içi Allah’a tevekkül et bende sana dua ederim
korkma ama tamam mı 2 3 tane yakınen tanıdığım komşum arkadaşım var hepsi de peş peşe gebe kaldı MaşaAllah çocukları da çok şeker ama
darısı sana olsun
Yaaa çok teşekkür ederim kalbin o kadar temiz ki iyi insanlar iyi ki var Allah razı olsun çok mutlu oldum şuan Rabbim de senin ne muradın varsa kolaylıkla güzellikle nasip etsin inşallah ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben de şuan hamilieyim yeni bebeğim 9a girecek kuzenimin teki sezeryan oldu 40ı çıktı hamile kaldı oda yolda hastaneye giderken normal doğum yaptı kendi kendine diğer kuzenim de sezeryan 3 tane üst üste getirdi bebesi hep 6 aylıktı hamile kalıyordu![]()
Amin kuşum amin ![]()
cümlemize İnşaAllah
Ben malesef kızım şu an 8 aylık ben 15 haftalık hamileyim ve 4.gebelık hepsi de sezeryan.4.çocuk hic aklımızda yoktu.Ben de çok korkuyorum cok üzülüp ağlıyorum![]()
Hiç canını sıkma bir tanem her şeyde vardır bir hayır bunu unutma bak benim eltim 2019’da kızını kucağına aldı 2 hafta kuvözde kaldı bir hafta yaşadı evde geri vefat etti 3 haftalıkken ondan sonra geri hemen hamile kaldı yani şu şekil söyleyeyim 2019 23 Şubat’ta kızını kucağına almıştı geri 2020 2 Şubat’ta oğlunu kucağına aldı o da hep sezeryan oluyor ve o onun 4 sezeryanı olmasına rağmen hiçbir sıkıntı çıkmadı sen içini ferah tut canım Allah’tan umudunu kesme Allah’ım sen daha iyisini bilirsin de gerisini teferruat zaten hakkında hayırlısı olsun canım
Burası 2026 doğum yapacak olan anne adayları mi acaba
Bn ilk kızımı 2013 de normal doğum yaptım
İkici kızımı 2014 de sezeryanla doğum yaptım
3 kızımı 2015 de sezeryanla doğum yaptım
4 oğlum 2018 de sezeryanla doğum yaptım
5 ci kizm 2020 de sezeryanla doğum yaptım
6 ci oğlum da 2021 de sezeryanla doğum yaptım
7 ci bebeğime gebeyim ve Haziran ayında doğum olucak büyük ihtimalle 32 hafta olduk kurban bayramı bitince nst baglanicam hayırlısıyla Allah büyük tıp ilerledi bide yaşta önemli tabi yaşa göre tüpler baglaya bilerler tabi kocanın izni olması lazım
Şuan kaç aylık gebesin acaba?