Arkadaşlar merhaba 38+3 üm doktor bana 39+2 de sezeryana alacağını söyledi. Sizler kaçıncı haftada alindiz sizce geç mi doktorun dediği tarih
Bebeğin gelişimiyle alakalı her halda.Tabi doktorunuz daha iyi bilir.Sağlıcakla kucağınıza alın,ne kalmış ki artık.
38+2 haftada plansız sezaryen oldu sizin o zaman haftaya cuma mı sezaryen oluyor
Beraber bekleyelim
İlk cocukmu sizinki.bana geçen doktorum ilk çocukları genelde 39 + larda alırız ikinciyi 38 + larda alırız üçüncüyü de tam 38de alırız dedi.benim istediğim tarihte eğer bebisimizde uyarsa 39 + 2ye denk geliyor 2 Ekim ama dr.beklemeye çalışalım bebiş de izin verirse dedi.birde üçüncü çocuk benimki.saglicakla alın kucaginiza.bu arada anne karnında ne kadar kalırsa bebek için o kadar iyi olur derler.
Doğum tariniz kesinleşince bize de yazın lutfen size destek olmak isteriz
Evet ilk çocuk erkek olduğu içinde geç doğum öyle dedi 39w2d iken alınacak
4 Ekim benimki
38+3 seniz bir hafta sonra ağustos oluyor ekim çok geç değil mi
Bugün 38+4 oldum bebeği 39+2 iken alacak yani cuma önümüzdeki cuma
@Knurbsgl Sizin yerinize ben heyecanlandımSayılı gününüz kalmış.
Evettt çok az kalmış
Bir sorun varsa eğer bebeği 36 haftaya kadar anne karninda tutmaya çalisiyorlar sonra aliyorlar,eğer her şey yolunda ise maks 38 haftada alinmali bebek,ondan sonra bebeğin her an gelme ihtimali olduğu için,riske atmiyor doktorlar.39+2 de 40 haftaya geçmiş oluyorsunuz her an sanci veya suyunuz gele bilir,neden bu kadar geçiktirdiki doktorunuz?Bebek gelisimi geridemi?
Yok ya geride değil ama doktor herhangi bir komplikasyon gelişirse hemen gel dedi inşallah o zamana kadar bekler
Normalde 38 haftada alınmalı
Benim 38 haftam agustosun 16ı .
Ama doktor 20i agustos ola bilir dedi sezeryan.
Yani 16 veya 20i olacagim inşallah .
Gun aldigimda belli olacak benimkide.
Ben 16 ı istiyorum
Çok şükür,İnsAllah sağ salim gelir minik bebeğiniz
Oyyy çok az kalmış kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Değişik hissediyorum garip
Bence artik normal dogum haftası 39+2
Bana doktor bugun gün verdi inşallah 38 haftada alacakmış
Baskalarina da sordum 38 haftamda almıştı doktor dediler.
Beni 40+2 aldi
Sezeryanemi? @Hava