Sezeryan yapanlar bakabılır mı

Kizlar dogum yapalı 20 gun oldu karin kısmında karıncalanma batma gibi his var dokununca bu ne zaman geçecek bunu yaşayanlar yorum yapabilir mi psikolojim bozulacak artik hep boyle kalacak sanki

Belli zaman sonra geçiyor kuzum. 2 aydan sonra kalmıyor bişey. Bende aynıydım. Yalnız dikişler iyileşince hissizlik oluyor sakın korkma oda zamanla geçiyor. Benim 5 sene oldu hala ara ara oluyor Sağlıkla büyüsün bebeğin​:sparkling_heart:

1 Beğeni

Evet onu da duymuştum teşekkür ederim​:two_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim :sparkling_heart:

Bende uzun süre batma devam etti bıçak saplanmış gibi. Ama illaki geçiyor, hiçbir şey kalmadı şu an. Merak etme bir süreç bu da geçecek hepsi, sabırlı ol sadece. :cherry_blossom:

1 Beğeni

Insallah​:two_hearts:

Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla büyütün bizimde bugün 22 gün oldu dikişlerin olduğu yerde hissizlik ara ara sızı var o normal bence ama dikişin 4 parmak üstünde bir el büyüklüğünde derin morluğum vardı henüz yeni dağılıyor cilt altı dikişin açılıp içeri kan dolması hematom deniyor orası hep hissizdi kesilse hissetmeyeceğim kadar hissiz hemde. Doktor normal dedi ama bana normal gelmeyecek şekilde alt kısmı karnımın içi iki yumruk kadar sert o rahmin henüz toparlanmadı dediler sizde böyle bir karın sertliği var mı

Hayir sertlik yok ama agri sizlama karıncalanma var lohusa kanamanız olmuyor mu kanı mi atamadiniz acaba doktor bana da rahmin toparlanıyor dedi ama morluk olmadi

O dediğiniz sertlik bende var ve gün gün küçülüyor

Geçecek kalıcı değil hiç merak etmeyin. Bundan sonraki hayatınızda soğuk almamaya üşütmemeye dikkat etmeniz lazım yoksa dikiş yerleri sızlayıp ağrı yapabilir onun dışında fark etmeyeceksiniz bile. 2 ay oldu benim her şey yoluna girdi daha çok erken sizin ameliyat bu hemencecik iyileşmiyor kaç kat kesildik sonuçta :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet haklısınız ama insan bi an önce iyileşmek istiyor sanki bu durumu bir ben yasiyorum da iyilesemiyorum gibi hissediyorum :head_shaking_vertically:

Yok yok hiç merak etmeyin herkes aynı :joy: ağır kaldırmayın üşütmeyin onun dışında hiç korkunuz olmasın

1 Beğeni