Sezeryan tarihi belirleme

Merhaba. Bugun doktprumla sezeryan tarihi belirledik 35 arti 4 haftalik hamileyim. 11 kasima randevu verdi tam 38 arti 0 da alincak yani. Su an 3000 kilo 47 santim. 17 gun kaldi iyice gelisir ama.yinede erken mo 38 in dolmasini beklesem mi kafam cok karisti.

Ben doktora 38 i teklif ettim erken dedi, kilo ve boyu da size göre daha iyi bence de doldurmak daha iyi sanki 38+6 olur ancak dedi

Benim de 11 Kasım :slightly_smiling_face:38 +4 olmuş olacak inşallah

Valla benim 6 kasım 37+3 gün verdi sezeryan için. Gelişimi iyi dedi bende 37 haftalık istedim.ve sağolsun dr gün verdi…ben niye o kadar bekliyeyim. Keşke şim doğursam.3 erkek ten sonra kızım olacak.onun için bu 11 gün nasıl geçecek onu da bilmiyorum geceler kabus gibi uyuuyamıyorum heyecandan…

Hoşgeldin niye bu kadar geç geldin siteye

Benim ki 4 kasım tam 39 haftalık oluyor öyle sezaryen e alacak

Sizin kac haftalik

Burdaydim ama kayit olmamistim :smiling_face_with_three_hearts:hosbuldum

Bende doktorumla 39+5 e karar verdim. Ama erken mi acaba diyordum normal gelir mi diye bekletmek istiyordum. 40. Haftadan sonra normal doğum yapan çok var sanırım ama doktor 39da alalım dedi.

İlk gebeliginizse eger bence bekleyin bi hafta daha . Benim ikinci szeryan olmasina ragmen 39 a gun vericekci ilk dogum 38 de oldu bu 39 a kadar beklemez diye 38+1 e gun verdi sancimda oluyo agrimda cok yani 39 a kadar bebek dursa ben duramam

Keşke banafa 38 verseler diyorum o isteğe bağlı mi bilmiyorum insan bekledikçe sabırsızlıklaniyor birde kan sulandırıcı kullanıyorum bende daha gün almadım nerde yasiyorsunuz

37+5 te 3500 dü kilosu salı günü doğum var 38+3 te bence kilosu iyi

Allah sağ salim kavuştursun canım benimde iki oglandan sonra Kızım olacak bende çok heycanli ve sabırsızım daha 24 haftalık küçüğüz ama çok merak ediyorum nasıl bir Minak olacak diye :joy::joy:

Bende dün dogum yaptim canim38+0 da kesinlikle erken degil 3.500 gram dogdu allah şükür

Gelişimi güzel gittiği için 38de almak istiyor olabilir benim doktorumda 39un bitmesini beklemek istedi ama bebetom 38. Hafta da gelmek istedi ve ani doğuma girdim :melting_face: