Sezeryan sonrasi

Kızlar 24gun oldu sezeryanla doğum yapalı ama göbeğim hala duruyor inermi kalırmi bu zmana inemsi gerekmiyor muydu ikinci dikişim bu arada bı hafta içinde dikişlerim açılmıştı

Rahim kendini 6 ayd toparlıyor yani 40ın çıkar çıkmaz göbeğin hemen inmiyor maalesef biraz zaman lazım takılma boşver geçiyor zamanla birde korse kullanın

Sezeryanda virazda olsa göbek kalıyor korse kullanabilirseni kullanın çok güzel toparlıyor ben kullanamamştım göbeğim kalmştı ama kullananan arkadaşlarımın göbekleri dümdü olmuştu

Kaçıncı haftada kullanmam lazım bide dikişlerimi dün aldırdım

Bı an önce insin bekliyorum bende

Kendinü ne zaman iyi hssedersen kullanmaya başlayablrsin ağrın sızın yoksa ben sıcakaşrdan ötürü kullanamamştım sıkıntı basıyordu ama ikinci hamileliğim şuan kış ayına geliyor dikişlerim iyileşir iyileşme başlayacagım

25.gundeyim sezeryanda 7. Gunde basladım korseye ıll gunler 3 4 saat taktım dikişimin üzerine getirmedım hergun taktım cok az bir göbegim kaldı hergun taktıkca daha da küçülüyor simdi dikisin üzerine de indiriyorum sıkıntı yok 40 gun kadar daha devam edecegım cok faydasını gördüm

8 eylülde sezeryan var bende çok korkuyorum göbek ve kilolardan :face_holding_back_tears: baya da kilo aldım eski halime dönebilecek miyim bakalım .

Fark edermi korse kumaşı neyi benim 28gun oldu başlasam faydasını gorurmuym bide beni ikinci kez diktiler doğum yapalı 28gun oldu ama bı hafta sonrası açıldı bidaha diktiler dört gün öncede dikiş aldırdım

16 kilo aldım 25 gun oldu dogum yapalı 10 kılosu gitti 6 kilo kaldı emzirirken zayıflanıyor kendılıgınden

Dikisin üzerine getirmeden başlayın yavas yavas asagıya indirirsiniz genede toparlar cunkü rahim kendıne bir kac ayda toparlıyor cunkü