Sezeryan sonrası

Arkadaşlar sezeryan sonrası çok kanama oluyor mu mesane pedi normal ped yeterli oluyor mu külot bez kullanmak istemiyorum ama

Ben 3tane kület bez almıştım. 2ni kullandım sonea normal pede geçtim . Gerek oluyo bence

Kişiden kişiye değişir canım o benim çok az olmuştu sabah ameliyat oldum hasta bezi kullandım akşama pede geçtim

Ben ilk hasta bezi kullandim canim sonra pede gecdim kisiden kisiye degisiyo sen ona gore hasta bezide bulundur yaninda

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için hasta bezi kendimi kötü hissettirir gbi hissediyorum nedense :slight_smile: ama dediğiniz gbi fazla olur da rezil olmaktansa yanımda 2-3 tane bulundurayım. Ablama sordum 10 sene önce doğum yaptı hatırlamıyor burdan sormak durumunda kaldım :sweat_smile:

Bende 9 sene once dogum yaptim hasta bezi kullanmisdim hasta bezi evet biraz tuhaf oluyo canim depend al kilot bez al yani bendr oyle yapicam

1 Beğeni

Depend aldım siz söyle deyince külot bez de alayım bari :slight_smile: sağlıklı doğumlar hepinize :cherry_blossom:

Depend kilot bez zaten sanirim canim bende daha almadim dogumuma var daha. Hasta bezi almiycam.bende

Ben dependi mesane pedi gibi bisey sanıyorum pedin daha büyük ve kalını gbi :joy:bildiğim tek şey normal ped sanırım benim :slight_smile: ne varsa alalım bari külot bez mesane pedi normal ped hasta bezi hariç :joy:

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:bende burda ogrendim dependin kilot bez oldugunu canim ogreniyoruz zamani gelince kilot bez ve ped alsan yeter :joy:

1 Beğeni

Tamamdır canım teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bana hastanede taktılar. 2 tane. Sonra normal orkide geçtim. O an uyşuk olduğun için birde kendi can havline düştüğün için hiç önemsemiyosun ne taktıklarını. Üstüne battani ye örtüyolar kalkamıyosun zaten. Yürümeye başladıktan sonra orkide geçtim. Ama dikişler baya ağrı yaptığı için nasıl göründüğüm hiç umrumda değildi

1 Beğeni

Aynende bende 3 gün önce oldum sezaryan iki tane hasta bezi kullandım lavaboya gidemiyorsun Ağrıdan sontayı cikardilar yine hasta bezi taktılar sonrada pede geciş yapın diyorlar çunku depand aldım ama gerek kalmadı çünkü dikişlere geliyor oda ağrısından hiç birşey umrunda olmuyor gercekten üstün başın

1 Beğeni

Evet valla tipim falan berbat haldeydi hiçte umrumda olmadı ağıdan :joy:o halde koridorda bile dolandım

İki normal dogumum oldu tüp bağlatmak için oldum sezaryan kolay diye hep duydum öldüm resmen ilk yürümede sizin dikisler kacgunde iyileşti sonrasında dikişlerde aliniyormu bı hafta sonra çağırdı doktorum ne yapacak zaman acaba

1 Beğeni

Canım benim dikişler eriyen ip . Seninde muhtemelen öyledir . Dr. Un bandı sökücek sadece. Dikişlerine bakıcak. Sonra 40 ın çıkıca gel dicek iyileşme varmı die bakıcak. Bandı çıkardıktan sonra kantoron yağı sürki gemencecik iyileşsin. Benim ağrılarımın tamamen geçmesi 5 6 gün sürdü. İlk 4 gün çok kötüydüm dikelemiyordum son ra sonra hafifledi

Bende öyleyim ya yok böyle bir ağrı bugün 4 günüm yanma çok oluyormuydu seninde benim hastanedeyken bandajı çıkardılar yarın banyo edebilirsin dediler batikon sürüyorum sadece fazla ip görünmüyor bendede bağlı yerler sadece sanki

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum sağlıkla büyütün bebeklerinizi :pray:t2::heart:

Yakıyodu tabi her haraket ettiğimde fena yanıyou acaba dikişlerimmi patladı diyodum. Çok zor haraket ediyodum. Otururken iki saat oturamıyodum çömelip. Nasıl haraket etsem yanıyodu yanmadan nasıl oturablirimdie acıya acıya oturuyodum

Sezeryanda en hızlı toparlanma yöntemi bol bol yürüyüş kızlar oturdukca sızlar ben canımı dişine takar 2 gün yürürüm sonra 1 haftada toparlanirim o şiddeti kalmaz