Arkadaşlar sezeryan sonrası normal doğum olucam in şe Allah bebeğim 7 ay 10 günlükken hamile kaldım yeniden, aranizda sezeryan sonrası erken gebe kalip normal doğum yapan varmı veya çevrenizde olanlar oldumu olduysa Bebek kaç kilo doğdu doğumda acil yardımınıza ihtiyacım var
Ben de de durum aynı şekilde bebeğim 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim normal doğum istiyordum 2 ciisni hala öyle de biraz ürküttüm geçen kontrole gittiğimde doktora sordum yapabilir miyim dedi evet tabi yapabilirsin ama tüm riskleri kabul edersen tabi unuttum ne gibi riskleri var diye sormaya bazıları da 2 yıldan aşağı olmaz diyor ama zannetmiyorum bir sor doktoruna canım dikişten de olabilir 2 yıldan önce yapamama riskli de olabilir
Her sezeryan sonrası dikiş açılma ihtimali var bu her sezeryan olan için genel bir durum. o yüzden risk var dedi doktor tabi üzerinden uzun bir zaman geçmesi riski dahada azaltir bebek çok büyük olursada risk olur yoksa çatı muanesi yaptı doktor 37+3 te beni çatın çok iyi çok rahat doğurursun dedi tek sıkıntı sezeryan yarası içerden açıla bilirde açilmaya bilirde bu ihtimal varmı var o yüzden o yüzden diyet yapıyorum bebek 4 kiloya ulaşirsa çok zor olur ve risk dahada artar kilolu biride değilim bebek kilolu çok olursa risk var dedi o yüzden diyet yap bebek kilo almaya çok müsait sen yemesende kilo alır ama çok yersen dahada alır diye bide bişey diyicem ben özele gidiyorum sen devlette mi gidiyorsun yoksa özel mi
Ben normal de özele gidiyorum doktorum prof sabit doktora gitmiyorum her doktordan farklı yorum almaya çalışıyorum devlette de gidiyorum arada
Kaç hafta oldun ben 38+4 kim önce doğurursa haber etsin olur mu bide kaç kilo doğudu Bebek onunda yazalım :))