Sezeryan sonrasi nasil kilo verebiliriz

Hanimlar ben ilk cocuguma 47 kiloyla hamile kaldim o kizim 1 yasindayken 2.kizima hamile kaldim ve ikinci kizimda sezeryan oldum 70 kiloya ciktim suan hamileyim 70 le falan kaldim sanirim 100 le dogururum sizce sezeryan sonrasi nasil kilo veririm egzersiz yapamam yemesem cocuga sut olmazsa die korkarim vrmi bi onerisi olan acaba

1 Beğeni

Yememek olmaz diyet yapabilirsiniz dikişler iyileştiği zaman evde spora başlarsınız ben bakım bulabilirsem ikinci gebeliğimden sonra diyetisyene gitmiştim emzirdigim için ona göre hazırlanmışti bulursam atarım buraya yazarsın onu yaparsın baya vermiştim ben o listelerle

2 Beğeni

Ben de düzenli beslenmeyle verebileceğinizi düşünüyorum :see_no_evil:

1 Beğeni

Tamam :slightly_smiling_face: zaten bu aylar veriyorum mideden dolayi sonrasinda da cok aliyorum Insallah zayiflarim kilo takintim var vermek zor oluyor

1 Beğeni

52 kg hamile kaldım 64 kg doğum yaptım max 20 gün sonra 53/54 kg düştüm hiçbirşey yapmadan :neutral_face:

1 Beğeni

Bebekten vakit bulamıyorum yemek yemeye 64ten 55 e düştüm

Yaşla da alakalı bence. Genç doğurunca daha çabuk kilo veriyorsun. Emziren anne diyetleri oluyor. Online danışmanlık alabilirsin bir diyetisyenden. Kırkın çıktıktan sonra da yürüyüş eklersiniz. Miss gibi olur. Bir de çok yemeyle süt artmıyor. Kaliteli ve dengeli yemek, bol bol su içmek lazım.

1 Beğeni