1 hafta sonra Sezeryan olacağım . Sezeryan sonrası kullandığınız memnun olduğunuz korse var mı çok sıkmayan rahatsız etmeyen bir şey istiyorum
Ayy ben aldım t.rend yoldan yanları delikli fLan böyle değişik bişeydi aman sakın almayın yanlarda balenleri var ne oturtuyor ne kaldırıyor bide naylon bi yakıyor bu sıcaklarda çekilmiyor. Bambu olanları tercih edebilirsiniz yada eskiler gibi bi şallah veya çarşafla sıkacaksınız ki en rahatı oluyor ben sonra öyle yaptım
Ben bunu aldım 3. Günden beri takıyorum çok memnunum. Çok etkili simitlerime bile etki etti. Yakma terletme gibi bir durum da yaşamadım. Gün boyu takıyorum uyurken çıkarıyorum. Mutlaka alttan iliklemeye başlayın üsten ilikleyince alt karın pörtlüyor ve iç dikişleri patlatıyormuş doktorum alttan iliklememi söyledi ve kullanmanda hiçbir sakınca yok çok iyi olur dedi.
Ayyy işte bunun krem rengini aldım yazın var ya hiç çekilmiyor 66 kiloyum 1.60 boyum var hafid toplu balık etliyim birde gittim en büyüğünü aldım ama cayır cayır yakıyor büyük olmasına rağmen takamadım. Bu kez kısmetse bambu bantlı olanlardan tercih edicem. Bunun içindeki plastik balenler ne oturtuyor ne kaldırdıyor deli gibi batıyo çıkarıp denedim bu kez de yukarı toplandı en sonunda attım
Henüz kullanmadım ama Owli diye bir marka var ondan sipariş verdim, takması çıkarması kolay görünüyor. Diğer kopçalıları tek tek takmak zor geldi gözüme
Görseli varmı atarmısınız
Teşekkürler
Benim hastanede eğitim aldığım ebeler korse önermedi, kullanmamanızı öneriyoruz dediler. Sizce iyi mi korse değil mi
Doktorum bana ısrarla korse takmamı söyledi. Dikişlerine gelmediği sürece hiçbir problem yok dedi. Yanlış yönlendirmek istemem ben doktorumu dinledim o daha iyi bilir diyerek. Kullandığım korseden de çok memnunum işe yaradığını da gözlemleyebiliyorum. Göbeğim simitlerim hep gitti valla iyi ki kullanmışım diyorum Ter kaşıntı yanma vs gibi bir durumda yaşamadım uyurken çıkartıyorum sadece şahsen tavsiye ediyorum ama her ciltte aynı değil sonuçta sizde ter yanma yaparsa bilemem yukarda bi arkadaş hiç memnun kalmamış çünkü