Sezeryan sonrasi kanama

Kizlar sezeryan dogum yapali 38 gün oldu 2 gun sonra kırkım çıkıyor ama hala adet olur gibi kanamam var sezeryan olan arkadaslar normal mi sizde name kadar geldi ?

1 Beğeni

Benim 35 gun surdu kanamam sonra bitti 10 gun sonra tekrar adet oldum hamile kaldim 1 kere adet gordum :smile:

Ay canm kotu olmus ya :blush: ozaman normal diyorsun

1 Beğeni

Canim valla arkadasimin 40 cikti hala lekelenmeleri oluyomus normal bnce ama bitmezse doktoruna gorun hatta benim sezeryanda cok kanamam geldi adet oldum dedim ya sanki yeniden sezeryan olmus gibiydim hasta bezi taktim adetimde orkid dayanmadi bile sonra hamile kaldim iste

Oglum 3 ay 17 gunluk karnimda kide 2 ay 3 gunluk

Anladm canm biraz gecsib bakalim ne olcak

Kaza mi oldu canm ya yoksa isteyerek mi yaptin bnm buyuk oglumda 7 yasnda küçüğü 1 aylik 7 sene sonra cok zor oldu

Bu kadar cabuk olacagini dusunmedim ki canim

1 Beğeni

Olsun canm vardir bi hayir Allah verir kolayligini

1 Beğeni

Canım ben 20 günlük olunca kanamam biti şuan 28 günlük keşke kanamam olsaydı içim temizlenirdj​:unamused:

Aaa kisa sürmüş senn canm benm 40 tan sonra bitti sukur

1 Beğeni

Ne güzel ya keşke benimde öyle olsaydı zaten göbeğim da baya kaldı hiç baglamadim :smiling_face_with_tear:

14 gun oldu dogum yapali kanamam bitti. Hatta biteli 3 4 gun oluyor .

Benmde 14 gün oldu doğum yapalı ilk bir hafta kanamam oldu sonra kesti dün bir anda kanamam oldu hatta böyle hareket ettikçe aktığını hissediyordum ayağa kalkınca feln bir anda yoğun geldi sonra kesti yine ama bir anda gelince bir korktum noldu diye Dr a gidecektim ama azalınca vazgeçtim

1 Beğeni

Bnden de biraz once dediginiz gbi kan akintisi geldi. Ne zmn bitti desem oyle olur genelde zaten

1 Beğeni

Evet bitti dedikçe bitmiyor 40 çıkana kadar böyle devam eder gibime geliyor

1 Beğeni