Hanımlar 36 gün oldu doğum yapalı kanamam bitti ilişki olur mu artık
Hazır hissediyorsan bilemem de kırk gün tamamlasın biraz daha iyileşmiş olursun bence
Bikac gun daha bekleyin isterseniz kanama bitmis olabilir ama sonradan belki leke seklinde devam edebiluyor. Benim de 36 gun oldu bitti saniyorum 2 gun sonra leke geliyor falan.
Dinimizde 40 gün geçmesi gerekir. İster normal doğum ister sezeryan olsun dikişler varsa 2ay geçmesi gerekir.
Dinimizce 40 gun bitmeden lohusalik bitmez ve iliski caiz degildir. Bunun kanama ile ilgisi yoktur. Ek olarak 40 gun sonrasinda da doktor onayi ile iliski yasayabilirsiniz.
Kız doğum yapalım 3 ay oldu onda bile 2 kere yaptım korkarak oda benim doğumum normal olduğu halde 2 yaptığında da içimde acı oluştu tekrardan hamile kalmaktan korkmuyor musun
@seyma2 kizz korksa nolcak hiç mi beraber olmicak kadın
Valal ben adet olmayana karar yapmayı düşünmüyorum sprel taktıran kadar böyle
dinimizde lohusalık 40 gündür diye bir kural yok dinimizde kadının lohusalığı yani 40 güne kadar kanaması sürebilir diye ayrıca 40ımız diye bir şeu Yok bu sadece sana namaz için verilen izin gibi düşün ne zaman temizlenirsin normal duş al namaz kıl fakat doktorlar sağlık açısından 40ü beklemenizi öneriyor
Adet de düzenli olmuyor ki zaten. Anlaşılması zor oluyo. Ben 5ay oldu doğum yapalı 2kere adet oldum
Canım tüplerim bağlandı benim yani korkmuyorum ondan evet bende 40 gün beklenir diye biliyorum ama eşim beklemek istemiyor benim zorumla bekliyor surda bir kaç gün kaldı az daha bekle diyorum
Tamm canım ama iyicene iyileşene kadar beklesin eşin