Hanımlar merhaba. Sezeryan sonrası gaz nasil cikar?lutfen yardim edin hicbir sekilde çıkmıyor
Canim bol bol yürüyüş ve kayısı suyu ve hoşafı iç etkisi olur
Kendin içinse neskafe gold vs klasik tüket , boza iç, magnum dondurma ye, çok soğuk bi şey yiyip içme, yürüyüş yap, ayağına çorap giy sürekli
Kendim icin canim gaz cikmayinca cikarmam dedi doktor. Dunden beri yapmadığım kalmadi
Yürüyüşü bol bol yap bitanem meyve suyu falan içtin mi kahve falan yapabilirsin bence
Ben bu saydıklarımı yaptığım gün gaz çıkardım akabindeki günde de tuvalete çıkmıştım
Lohusalığın hayırlı olsun canım
@Nesyaa öncelikle lohulasılığın hayırlı olsun
Günlük en az 2 lt su içmelisin. Papatya, rezene, kimyon hangisi varsa mutlaka içmeni tavsiye ediyorum. Ev yapımı kayısı yada üzüm hoşafı. Dayanabileceğin sıcaklıkta duş iyi gelecektir. Dikişlerinin olmadığı bölgeye sıcak su torbası koyabilirsin. Bunlar etki etmezse mecburen doktorun vereceği ilaçla bu soruna çözüm bulabilirsin.
Bende üzüm hosafini bilmiyordum yanıma alacağım inşallah
Bana hastanede kayısı hoşafı verdiler, serumlar bitince hemen ayaklandım, sürekli hareket halindeydim, yürüdüm. Gaz sancısı çok felaket bir şey, neyseki ertesi güne kadar çıkardım, büyük abdeste de çıktım. Bol kayısı şeftali kompostosu tüket.
Bende yaptim hosaf koycam siseye yarin goturcem nasipse
Gaz cikarttinmi diye soruyor hemsire cikartmadiysan hala ilac veriyor onla cikartiyorsun 12 sene once oyleydi.simdi bu ikci dogum bakalim bunda nasil olacak
O nasil dok.banada dedi bakti olmadi ilac verdiler cikarttim birgun kaldim hastanede belkide saka yapmistir
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canisi saat kacda doğum
Asko bu saate yatis dedi oglene alirim dedi iki uc gibi bitmis olur isim kesip dikmis olurlar
Yaaa sen ne kadar tatlı ve pozitif birisin maşallah hep böyle ol inşallah duam.seninle bitanem
Sagol canim benim allah razi olsun
Allah senden de razı olsun bitanem