Perşembe günü sezeryan oldum doktorum bu gün akşamdan için duş alıp bandı söküp pansuman yapık tekrar bantlıcaksın dedi acaba siz nasıl yaptınız doğum yapanlar
Merhaba canım lohusalığın hayırlı olsun. Benim doktorum band yapistirmami istemedi sadece batikon sürmemi ve açıkta bırakmamı sadece kuru tutmami söyledi bende öyle yaptım duş sonrası güzelce kuruladim batikon sürdüm bu kadar
merhaba dr um ertesi gun dus alabilecegimi ıslaninca bantı cikartabilecegimi söyledi ve cok rahat çıkti daha sonrada bantlama batikon sur kuru kalsin hava alinca cok cabuk iyilesir dedi 1 yada 2 kez batikon surdum ondan sonra tamamen iyi oldu tekrar bant yapma bence nemli kalir hep gec iyilesir
Çok sağolun hastaneyi aradım hemşirelerde yapıştırmayın dedi
Lohusalığın hayırlı olsun bende perşembe günü spinal ile doğum yaptım doktorum bana pansuman yapmamı söylemedi su geçirmez bant yapıştırdı pansuman yapma bu bandı açma dedi hergğn duş alabilirsşn bir hafta sonra çıkar bandı bana gel dikişler kendiliğinden gidecek dedi
Benim bantta açılmada olmuş pazartesiye kadar idare ettircem doktora randevum var duş alıp gitcem o gün bişey olursa bakar hem
Ben eczaneden ne olur ne olmaz diye bant aldım açılırsa diye su almaması gerekiyor dediler yedekledim ben çok açıldıysa sende al
Bantı söktüm arrık dikiş açık tekrar bant yapıştırmadım
Beni eşim yıkadı doktorun taktığı bandı eşim söküp, sıvı geçirmez bant taktı. Duştan sonra tekrar hava alan bant taktı. İki günde bir bu şekilde uyguladık. Üçüncü pansumana gerek kalmadı zaten
@birmeraklıanniş bebeğiniz nasıl iyi mi alistiniz mi gece uykusuzluga
Bu konuda en büyük yardımcım eşim. Gece ben bakıyorum bebeğime, gündüz eşim. Nöbetleşe uyuyoruz. Uykusuzluğa alışmak maalesef mümkün değil bazen yenik düşüyorum bebeğin sesine eşim uyanıyor. Şimdilik yirmi günlük olduk, umarım alışırım bu tempoya
analık zormuş
@birmeraklıanniş bende gündüz daha çok ilgileniyorum gece bı tık eşim daha fazla ilgileniyor ,takviye olarak mama veriyo musun nasıl yapıyorsun emzirme mi biberonla mi veriyosun geceleri Uykusuzluk benide bı tık yoruyo
Mama vermedim hiç. Hastane çantama da pompa koymuştum ameliyattan çıkar çıkmaz ilk sütümü bolca sağıp bebeğime verdim süt kaşığı ile. İlk üç gün kaşıkla içirdim. Sonra biberona geçtim sarılık olmasın memede oyalanmasın diye. Çok şükür hiç sarılık değeri çıkmadı şimdiye kadar. Göbeğide altıncı gün düştü iyi beslendiği için. Bir haftada yarım kilo almış. Memeyi de alıyor ama doyurmuyor kendini memede. Bu yüzden düzenli olarak sağım yapıp veriyorum biberonla. Ten tene temas yaptıkça da memeyi veriyorum