Sezaryen sonrası duş alırken su geçirmez bant takmayı unuttum normalde takıyordum tam 22gün oldu ameliyat olalı bi şey olur mu acaba su değmemesi mi gerekirdi?
Ben sezeryan oldum 3 gun sonra dus aldim bant fln kullanmadım ama dustan çıkınca güzelce kurutup batikon yapiyordum bugün 1 ay 13 günlük olduk iyiyim şükür ama hala ipler dökülüyor parca parca yapıştırma oldu gerci bunların ic dikişlerin ipi olduğunu düşünüyorum tabi hala karnımda biraz şişkinlik var ani hareket yaptığımda dikiş yerinde gerilme oluyor ama geçecek inşallah cnm
Anladım o zaman su değmesinde sorun yok demek ben de sonrasında peçete koydum nemini alsın diye teşekkür ederim
Ben hastaneden geldim ikinci gün su gecirmez bantla duş aldım sonra çıkardım hep bantsiz duş aldım banyodan çıkınca güzelce kurutup temiz tuttum bir sorun olmadı çok şükür
Rica ederim ne demek canım
22gunn gectiyse sorun yoktur bence bende bant kullanmadan duş almıştım bilmediğim için. 17 gün sonra dikişlerimden iltihap akmaya basladi cok fazla enfeksiyon kapmıştım 6 gun hastanede yattım hemde zaten orda şişlik ağrı hareket etmekte zorluk cekmiyosaniz bişey yoktur ben 17. Gune kadar hala hareket edemiyodum ağrıdan şişlik kızarıklık agri vardı