Arkadaşlar merhaba 9 gün önce sezeryan oldum. Dikiş yerimin üzerinde sol kasığımın üst kısmında 1 karış yer yanıyor sanki biber sürmüşsün gibi. Dikiş yerime dokunuyorum acımıyor ayaktayken yada bacaklarımı toplayıp oturursam oluyor bu ağrı. Sezeryan olan arkadaşlar yardımcı olabilirim neden olur bu ağrı?
Lohusaligin hayırlı olsun canim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah daha erken canisi ağrının olmasi normal sen yinede dikkat et ani hareket falan yapma
Canım merhaba benimde 4.gün ameliyat kesigi yerim acıyor ben egilip kalktigimda bir dikisin uzerine yattigimda oluyor agir is yapmamaya calis yatarken felan dikkat et
Teşekkür ederim zaten hep yavaş hareket etmeye çalışıyorum ağır kaldırmıyorum ama iki çocuğum daha var çok yatıp dinlenemiyorum
Benim kesi yerimin acısı geçti 2 gündür daha rahat oturup kalkıyorum. Ama dikiş yerim değilde üst kısmında böyle yanma olması tuhafıma gidiyor. Dikiş yerimin üst kısmı morluklarım geçti ama şişlik hala var baktıkçada sinirim bozuluyor ya böyle kalırsa diye senin şişliklerin geçtimi?
Seni çok iyi anlıyorum anneler kendinden fedakarlık ediyor fırsat buldukça dinlen canisi
Zamanla geçecek canım onlar
Umarım biran önce geçer
Benimde oldu daha sonra ilerledi enfeksiyon varmış belki sizden yoktur.
Merhaba öncelikle lohusalığınız hayırlı olsun. Doktorum atılan iç dikişlerin düğümleri solda o yüzden o kısım daha çok acır demişti. Dinlenmeye özen gösterin. Ödem de yapabilir.
Dikişin üzerinde akıntı falan yok içten olabilirmi yinede ?
Teşekkür ederim fırsat buldukça dinleniyorum yinede doktora görünmeden rahat edemiycem galiba enfeksiyondan korkuyorum
Selamlar hayirli uğurlu olsun. Hiçbir sorun kanama vs olmamasına ragmen Gözünüzü korkutmak istemem ama benim iki sene ara ara batma ağrı hissizlik hassasiyet durumu oldu. Doktora her gittiğimde soruyordum yaramda hiçbir şeyde sorun gözükmüyordu. Dediğim gibi iki sene Sonra geçti. Şimdi ikinciye doğum yapacağım. Korkmuyor değilim ama herşey evlat sevgisinden. Allah sabrını veriyor diyelim
Bendwdw var 12 günlüğüz hayla bağzı haraketlerde yanıyor. Ve öksürüp hapşırmaktada zorlanıyorm. Bu normalmiş . Sarı kantoron yağı al sür dikişleri hızlandırsın
Doktorumda söyledi sarı kantoron yağını kontrole gittiğimde salı gününden itibaren kullanmaya başla dedi yarın başlıycam sürmeye. Sizin dikiş üzerinde şişlik ve sertlik varmı hala doktorum 1 haftaya şişlik kalmaz demişti ama hala var çok kafaya taktım
Bn sürüyorum morluğu hemen aldı eversi güne gitti morluk. Şişlik derken dilişin kendi kat şişliği var. Birde ip düşmemiş hayla duruyo. Onun dışında başka birşey görmedim
Yani benim ki dikişin üstü puf puf. o şişlikle göbeğim bir duruyor kasık üstü göbek katlanır ya benim göbeğim kat olmuyor kasıktan itibaren göbek başlıyor gibi. Benim ilk sezeryan olduğu için bilmiyorum öylemi oluyor ilk başta
Yani benim göbeğimin altı yağlı olduğu için pek dikkat etmedim. Dümdüz göbrğim yok hafif bıngıl var . Doktorunuz kontrole çağırmadımı ne dedi size
5 günlükken gittim o zaman yeni olduğu için sormadım geçer diye düşündüm şimdi 10 gün oldu.
Umarım benimki o kadar uzun sürmez bian evel eskisi gibi olmak istiyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu. Kucağına alır almaz buna değer tüm çektiğim acılar diyorsun evlat çok başka bişey