Sezeryan öncesi

Kızlar selam sezeryan öncesi mutlaka herkese lavman yapılıyormu? Bide acılı bi işlem mi

Ay öyle şey mi varmış bende sezaryen olucağım bunu bilmiyordum :slightly_smiling_face:

3.sezeryanım olacak hiç lavman yapılmadı acil olupta yakınlarda yemek yendiğinde yapılıyordur belki

1 Beğeni

Bende bilmiyorum umarım yoktur öyle bsey​:pleading_face::smiling_face:

1 Beğeni

Aa mantıklı doluysa mide belki inşallah bizede yapılmaz

1 Beğeni

Peki ne kadar saat öncesinde aç kalınıyor

1 Beğeni

Kaç saat aç kaldınız siz

1 Beğeni

Eğer aniden doğum için gidersen ve sezeryan olursa yapılıyor ama tarihinde gittiğin zaman gece 12 den sonra yemeği içmeyi yasaklıyorlar ve o zaman yapılmıyor tabi

1 Beğeni

Oh süper tesekkurler :pray::smiling_face:

1 Beğeni

Rica ederim ne demek :blush:🩷

Lavman yapılmıyor canım sonda takılıyor

En az 4 yada 6 saat diye biliyorum planlı olduqunda qece 12 de yeme içmenin kesilmesi isteniyor

1 Beğeni

Sondayı uyuşukkenmi takıyorlar

Evet uyuşukken takıyorlar ve ayağa kalkacağınız zaman çekiyorlar

O zaman bana yapılmaz planlı çünkü :blush:

1 Beğeni

Bana ilk gebeligimde uyusmadan taktılar zaten çok acı veren bişey de değil

Benimde ilk doğumumda lavman yapmadılar sonda takarken uyuşturmadılar ama çok kötüydü hemşire yanındaki kıza öğretiyordu önce kız takıyor hemşire bakıyor doğru taktımı diye sonra hayır olmadı bu sefer hemşire çıkartıp takıyordu çok iğrenç ve acılı bir durumdu bide bunu özel hastanede yaptılar çok kötüydü gerçekten

Iki sezeryan gecirdim. Kismet olursa iki ay sonra bir daha olacagim. Doğumlarımdan biri ani gelişti ve iki, üç saat önce bişeyler de yemiştim ama lavman falan yapilmadi direk doguma aldilar hiçbir sıkıntı da olmadı çok şükür

1 Beğeni