5 gun once sezeryan oldum dikişlerimde hic bir skinti yok ama hamileyken cok fazla catlaklarim olmustu kasiklarima kadar dikisimin ustunde su gecirmez bant var hemen ustundeki catlaklarim asiri derecede sisiyolar su toplar gibi cok can yakiyor kiyafet falan surttukce oturunca sisliklere baski yaptikca canim yaniyor hastaneye gittim ilgilenmediler doktorum yoktu enfeksiyon olmasindan endise ediyorum ama dikislerim temiz bu durumu yasayan oldumu acaba çatlak yerlerin şismesi arastiriyorum hic bir sekilde biryerde yazmiyor
İlk defa duydum cnm bnim de çatlak oldu ama zararsız yani şuan izi bile duruyor ama dediğin sorunu yaşamadım
Eğer duş aldıysanız su geçirmez bandı artık takmanıza gerek yok. Hava almasını engelliyor çıkartın o enfeksiyon yapar. Sadeece ilk duşta takmanız yeterli
5 gün olmasına rağmen neden hâlâ bant takıyorsunuz hem de bu sıcaklarda? Sizi uyarmadılar mı eve gidince bandı çıkarın ve duş alırken dikişlere su değsin diye. Bence yaşadığınız sorun dikişlerin üzerinde bant olmasından kaynaklı. Bana doktorum 3.gün hastaneden çıkar çıkmaz bandı çıkarmamı ve dikişin üzerini kapatmadan duş almamı söyledi. Daha çabuk iyileşiyor böyle.
Banti soktum doktora yazmadan aramadan esimde sormus sokmeyin gelsin yagrin diye ama dayanilcak gibi degildi gercektende bant yapmis sislikleri dikisimde sorun yok tertemiz ama dikisimin ust kisminda sislik olmus morarmis az bisi sizlerdede olmusmuydu acaba bu durum