Sezeryan mi Normal mi?

Hanımlarrrr , 31. Haftamdan yazıyorum bugün kontrolüm vardı herşey yolunda bebeğim gayette sağlıklı çok şükür ama bugün doktorumdan “ bebek makat geliş görünüyor sezeryan olabilirsin” dedi . kesin bir tanı değil ama korkuyorum ilk gebeliğim bunu duyan varmı hiç ya da dönme olasılığı yüksek mi ? :face_holding_back_tears:

31 hafta çok erken henüz böyle bişey söylemek için son haftalara kadar dönme ihtimali var, ben 32de gitmiştim dönmemişti sonra 35te gittiğimde döndüğünü söyledi doktorum o 3 hafta içerisinde dönmüş yani

1 Beğeni

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :cherry_blossom:

1 Beğeni

Rica ederim :folded_hands:t3::cherry_blossom:

1 Beğeni

Özel hastaneye mi gidiyorsun doktora ?

Dönedebilir benim bebeğim makat gelişliydi mesela doğana kadarda hiç dönmedi dönmeyedebilir önemli olan bebeğinzin sağlığı sezeryan normal vs farketmez sağğlıcakla kucağınıza alın inşallah :melting_face:

1 Beğeni

Devlete gidiyorum canım

Meleklerimiz için herşey göze alınır gerçekten ama o doğum sürecini bilmediğim için korkmuştum . Rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :heart::hatching_chick:

1 Beğeni

Anladım canım. Özeldekiler genel de planlı sezeryan olsun diye korkutma yapıyor da ondan dedim

1 Beğeni

Merhaba döner merak etmeyin

1 Beğeni

Benimki 29 da dönmeye başlamıştı. Ama hala çapraz duruyor :sweat_smile: bunun egzersizleri var. Önünde uzun süre varmış. Bu sürede eğer riskin yoksa egzersizlerini yap. Dönerse döner. Dönmezse de nasibin böyleymiş, ikinizin de sağlıklı olmasından daha önemli bir şey değil. Sezeryansa sezeryan. Napalım? :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

Benim ilk çocuğum 40 haftaya kadar hiç dönmedi suni sancı denediler doğum anında döndü ve sağlıklı bir şekilde doğdu 1000 de 1 oluyormuş ama oluyo böyle şeyler şuan 2 buçuk yaşında

1 Beğeni

33 de döndü benimki donebilir yani

1 Beğeni

Maşallah, Allah sizlere bağışlasın inşallah :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla versin kucağına inşallah :heart: dediğiniz gibi napacagız her türlü doğum göze alınır . Bebelerin keyiflerine kalmış :joy::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Insalh normal Olursun herseye ragmen normal dogum saglikli

1 Beğeni

Amin inşallahhh canimmm :palms_up_together:t2::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Amin insalhh

1 Beğeni