Sezeryan günü oje , makyaj olur mu?

Sezeryan olacağı gün oje ve makyaj yapılır mı kızlar?

1 Beğeni

Doğum sırasında oje yüzük kolye vb şeyler kabul etmiyorlar canım acil bi durumda müdahale ederken sorun çıkmasın diye saç tokası bile istemiyorlar

1 Beğeni

Bende kabul etmiyorlar diye biliyorum ameliyat oldugumda etmediler oje tırnakları kapatiyor heehangi bi durumda yeterli oksijen almadigini tirnaklardan anliyorlarmis morarip morarmadigini goremiyorlarmis diye soylediler

1 Beğeni

Öyle bir durumda makyajı düşünüyorsan helal sana :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:kiz dogumdan sonra pasakli pasakli fotoğraf çektim onu da bn akil edemedim eşim dedi​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

5 Beğeni

Ay ne biliyim modum yukselsın diye düşündüm :joy:olmuyormuş ama

1 Beğeni

Sen yap git oje sürme sonra silmeyle ugrastirmasinlar :grin:

Yok yok Şuan bıle vardı siliyorum :joy:her an hersey olabılır diye , sorun olmasın

Aynn ama bndr oyle düşünüyordum makyajımı alcm falan ama bna yük oldu​:sweat_smile:kalem ne ki kalem bile çekemedim :sweat_smile::sweat_smile:

Yüz makyajı yapıyor herkes ,süslenip püslenip giriyorlar doğuma :smile: ama oje kabul edilmiyor, parmağa takılan bir alet var ya adını bilmiyorum, onun algılamasına engel oluyormuş oje

1 Beğeni

Makyaj malzemelerini alcam yanıma tabı ılk doğumum olduğu için başıma geleceklerı bilmiyorum :smiling_face:makyajı ojeyı düşüncem mı acep o an o da muamma :face_holding_back_tears:

:smiley::smiley::smiley: Bende tırnak yaptırmak istiyordum dogum seklimi bilmem icin erken ama normal dogum da da izin vermiyorlarmi acaba

Evet makyajı duymuştum o yüzden ojeyı de sorayım dedim :smiling_face:

Kullansirsan yaz buraya :sweat_smile::sweat_smile:bu arada kac haftalık

2 Beğeni

Onun pek bi zararı olduğunu düşünmüyorum ama tecrubelı arkadaşların bilgısı varsa bızı bılgılendırırlerse çok ıyı olur :smiling_face:

Tmm canım yazarım . Bugün 37 olduk :pray:t2:

Ooo maşallah finale koşuyorsun​:smiling_face:sağlıkla kucağına alrsn inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Sağol canım inşallah Allah hepımızın yardımcısı olsun :pray:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Valla hic gulecegim yoktu kizlar modum yükseldi herkes nasıl doguracam derken biz nasıl oje sürsek diyoruz :smile: Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

1 Beğeni

:smiling_face::smiling_face: sağlıcakla kavuşalım inşallah :cherry_blossom:

Amin insallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni