Sezeryan olacağı gün oje ve makyaj yapılır mı kızlar?
Doğum sırasında oje yüzük kolye vb şeyler kabul etmiyorlar canım acil bi durumda müdahale ederken sorun çıkmasın diye saç tokası bile istemiyorlar
Bende kabul etmiyorlar diye biliyorum ameliyat oldugumda etmediler oje tırnakları kapatiyor heehangi bi durumda yeterli oksijen almadigini tirnaklardan anliyorlarmis morarip morarmadigini goremiyorlarmis diye soylediler
Öyle bir durumda makyajı düşünüyorsan helal sana ![]()
kiz dogumdan sonra pasakli pasakli fotoğraf çektim onu da bn akil edemedim eşim dedi![]()
![]()
![]()
Ay ne biliyim modum yukselsın diye düşündüm
olmuyormuş ama
Sen yap git oje sürme sonra silmeyle ugrastirmasinlar ![]()
Yok yok Şuan bıle vardı siliyorum
her an hersey olabılır diye , sorun olmasın
Aynn ama bndr oyle düşünüyordum makyajımı alcm falan ama bna yük oldu
kalem ne ki kalem bile çekemedim ![]()
![]()
Yüz makyajı yapıyor herkes ,süslenip püslenip giriyorlar doğuma
ama oje kabul edilmiyor, parmağa takılan bir alet var ya adını bilmiyorum, onun algılamasına engel oluyormuş oje
Makyaj malzemelerini alcam yanıma tabı ılk doğumum olduğu için başıma geleceklerı bilmiyorum
makyajı ojeyı düşüncem mı acep o an o da muamma ![]()
![]()
![]()
Bende tırnak yaptırmak istiyordum dogum seklimi bilmem icin erken ama normal dogum da da izin vermiyorlarmi acaba
Evet makyajı duymuştum o yüzden ojeyı de sorayım dedim ![]()
Kullansirsan yaz buraya ![]()
bu arada kac haftalık
Onun pek bi zararı olduğunu düşünmüyorum ama tecrubelı arkadaşların bilgısı varsa bızı bılgılendırırlerse çok ıyı olur ![]()
Tmm canım yazarım . Bugün 37 olduk ![]()
Ooo maşallah finale koşuyorsun
sağlıkla kucağına alrsn inşallah ![]()
![]()
Sağol canım inşallah Allah hepımızın yardımcısı olsun ![]()
![]()
Valla hic gulecegim yoktu kizlar modum yükseldi herkes nasıl doguracam derken biz nasıl oje sürsek diyoruz
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
![]()
sağlıcakla kavuşalım inşallah ![]()
Amin insallah ![]()