Sezeryan dogum

Merhaba arkadaşlar yeni aranıza katıldım bir kere sezeryan dogum yaptım ama çok zor geçti ilk gün gaz sancısı vs önerisi olan var mı sezeryanla ilgili bu sefer aynı ağrıları yaşamak istemiyorum

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Ebruss

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

@Cansu Yardımcı olabilir size :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sezeryandan 1 hafta öncesi lifli gıdalar tüketmeye çalış çok yeme çorba salata şeklinde atlat öğünleri ekmek tüketme gaz yapacak gıdalar tüketme demişti bana doktorum

2 Beğeni

Bu gaz problemini her sezeryan olan anne yaşıyordur bence. Bende yaşayanlardanım maalesef :confused:

2 Beğeni

anestezi ilaçlarından dolayı bağırsak hareketleriniz düzgün olmayacak o yüzden doktordan yiyecekler listesi isteyebilirsiniz

3 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart::rose: sezeryan doğum yapan arkadaşlar sana yardımcı olucaktir inşallah çok güzel bir doğum geçirirsin

2 Beğeni

Merhaba @Ebruss hoşgeldiniz :bouquet: gaz sancısının çobuk çıkması için bol bol hareket etmenizi öneririm. Hemen katı gıdaya geçmemek gerek

1 Beğeni

Teşekkür ederim​:heart:

İşte sorun şu aneliyatliyken ayağa kalkıp hareket etmek çok zor :smirk:

Çok teşekkür ederim bu verdiğiniz bilgi için bunu kesinlikle yapicam :blush:

Çok teşekkür ederim :heart: hoşbuldum aranıza :blush: keşke bı WhatsApp grubumuz gibi bişey olsa buraya girmeyi uyutuyorum hep​:blush:

1 Beğeni

Evet çok mantıklı dediğiniz uygulucam bunu kesin teşekkür ederim :heart:

Uzanıklı insan dayanamıyor o gaz sancısına​:confused:

Ayağa kalkmakta zor dediğin gibi.

Bende gece uyurken başlamıştı 2 gün sürmüştü.

Ben katı yemekte yemiyordum hani.

Hep sıvı şeyler tüketirdim kabızlık olmasın diye

Ama.genede çok kötü ağrın oldu dgeil mi aynısını yaşadım bende ve çok korkuyorum şuan dikisten falan değil o ağrıdan bı tek

Gaz geliyordu da çıkaramıyordum,hani çıkarmaya çalışamıyordum bile yaram tazeydi acıyordu :confused: