Sezeryan doğum

Sezeryan yapan anneler ameliyat yerinizi hissediyor musunuz? Eski ya da yeni sezeryan yapmış anneler? Ya da ameliyat yeriniz ağrıyor mu ?

1 Beğeni

Benim artık ağrim olmuyor neredeyse 5 ay olmak üzre ama hala izi var

2 Beğeni

Peki yerini hissediyormuydun önceden ya da şimdi yani kesik yerde his kaybı oluyor diyorlar ya @Cansu

1 Beğeni

Bu ilaci esimde kullandi suratina cam patlamisti ameliyat izi kalmasin diye bunu kullandik gercekten etkili

2 Beğeni

Merhaba benim sezeryan yerim hep sızladı ağrısı en çok soğuk alınca oluyor üstelik 3 sezryan olacağım Allahın izniyle Rabbim yardımcımiz olsun :slight_smile:

2 Beğeni

Bana hiç krem v.s bişey vermedi sadece işte antibiyotik verdi ağrı kesici verdi onlar da bitti dol tarafım bazen batıyor yanıyor doktor da iç dikişler orda toplandı o yüzden dedi ama bilmiyorum

1 Beğeni

Bende iz falan belli değil diyorlar eşim de baktı ablam da baktı çok belli değil dedi yani sanki baya eski geçmiş bi iz gibi dediler ikisi de

2 Beğeni

Bu ozel aliniyor eczaneden iz kalmamasi icin

1 Beğeni

Hmm bilmiyodum

His kaybı var ama hiçbir şekilde ağrı yok

1 Beğeni

Karnımın alt taraflarında hiss kaybım halaa var,soğuk olunca,ya da regl olunca ağrım oluyor.Kızartı var henüzngeçmeti 1 yıla kadar ancak toparlanırmış

1 Beğeni

Peki ilk reglinizi ne zaman sonra oldunuz

Sütüm kesildi 2ay sonra yani

2 ay sonra ağrı hiss etmedim ama ara ara ağrıyor tabi bende. Birde ameliyatımın kenarları hala uyuşuk kaşıyınca hiss etmiyorum @zsnblk

1 Beğeni

Hiç öyle olmadı yara yerine dokununca bıçak izini hissediyorum

1 Beğeni
  1. Günde oldum
1 Beğeni

Ben daha sezeyan olalı bu 3.günüm arada sanki yara yerim kaşınıyor hafif elimi gezdirdiğimde sanki hissiz karıncalanmış gibi hissediyorum şuan. Ve çok ağrım oluyor özellikle bi süre yatıp sonra kalktığımda çok zorlanıyorum dik durmakta bir süre eğik bir şekilde yürüorum.

1 Beğeni

2.5 ay oldu. Ağrı vs yok ama his kaybı var. Ben de Leyla’nın paylaştığı kremi aldım. Doktorum önerdi ama düzenli kullanmıyorum yalan yok​:sweat_smile: çatlak izine de iyi gelir dedi. Düzenli kullanırsam etkisini görürüm belki. Ben 37 gün ilk reglimi oldum. Şu anda da ikinci regli dönemindeyim​:unamused:

3 Beğeni

Evet ilk günlerde benim de öyleydi ama şimdi rahatım yürümem falan sadece arada dikiş yerimin sol tarafında batma ve yanma oluyor

1 Beğeni

Sen sezeryan olalı ne kadar süre geçti peki?

1 Beğeni