Sezeryan doğum

Merhaba arkadaşlar 33 haftalık gebeyim 2. Gebeligim ilki sezeryan oldu 4 yıl önce genel anestezi vermişlerdi şimdi belden uyusmali istiyorum ama panik atagim var çok korkuyorum nasl dayancam diye lütfen yardmci olur musunuz benim gbi korkup belden uyusmali olanlar ? Cok uzun sürüyor mu

Merhaba. Ben de 5 yıl önce sezaryen oldum. Belden iğne vurdulur. O gerçekten çok acıdı beş yıl oldu halla acıyor da. Ben izledim doğumunu ameliyatı ama bi ara dayanamadım önümü kapatırdım ama şimdi keşke çıkarırken de görseydim diye düşünüyorum. Ve şu an yine hamileyim 4 haftalık

Merhaba benim de iki ameliyatım var.ilki genel anestezi oldu çok iyi geçti uyandım odadayim kısa sürede kendime geldim.İkincisinde spinal anestezi istedim bebeği göreyim ne olup bittiğini öğreneyim diye.Belime iğneyi saplamalariyla pişmanlığım başladı.Nefesim kesildi tansiyonum düştü ekstra anestezik madde verdiler bunların hepsine şahit oldum doğumu hiç hatırlamıyorum.İki hafta süren korkunç baş ağrısı boyun ve omuz ağrisi düşündükçe geriliyorum.İyi Dr denk gelmek çok önemliymiş.o ağrılarla başa çıkmaya çalışırken insanın gozu hiçbir şey görmüyor.3.gebeligim kesinlikle genel anestezi :blossom:

Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah

1 Beğeni

Bende çok korkuyorum heyecanlanir miyim o an ne olur ne biter diye

Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah :palms_up_together:

Merhaba internette tesadüfen okumuştum spinal olup da memnun kalan da çok var. Hastanede, spinal sonrası pişman olduğunu söyleyen hasta da görmedim. Panik atak olduğu için anestezi uzmanı karar vermeli, bazen de doğumun olacağı gün duruma göre kararlar alınıyor. İçinizi ferah tutun, güzel düşünün güzel olsun.
Daha önce sezaryen ameliyatı canlı olarak izlemişliğim var çok kısa sürüyor. Yarım saat içinde bebek doğuyor.
Her şey gönlünüzce olsun

Ben belden uyuşmali inşallah yaptirmak istiyorum.bir azerbaycanlı arkadaşım zor değil ben ilk gebeligimi belden uyuşturup yapmiştim ikinciyide oyle yapacağim dedi

Ben ilk bebeğimi belden uyusturup yapdirmisdim.İlk defa oldugu icin cok heyecanliydim.İgne vurup sakinlestiriyorlar zaten.Kalp atislarin yukselirse eğer)
20 dakika çekmisdi benim ameliyyatim 10 dakkada hazirliklar.Yarim saati anca bulur.Şimdiki doğumumda belden olucak insAllah bu defa her seye hazirlikliyim stres yapacak bir durum yok.İlkinde kendimi kasiyordim.Doktorumada çok guveniyorum.onun için içim rahat.Allah yardimcimiz olsun hepimizin​:palms_up_together:t2::heartbeat:

2 Beğeni