Sezeryan doğum

Kızlar bu sabah doğum yaptım sezeryan ama bebeğimi kuveze aldılar solunum yetersizliği diye böyle bı durum yaşayan varmı ne kadar kaldı kuvezde sizinkiler

Kaç haftalık iken doğum gerçekleşti?

38 haftalık

Özelde mi doğum yaptın?

İlk çocuğum bir gece kaldı üçüncü çocuğum da 12 13 gün kaldı belli olmuyor sağlıkla kavuştrsn rabbim şifa versin bebise :gift_heart:

Zatn 38 haftada cnm eger özel hastane ise para almak için kuveze almistir rabimm şifa versin inşallah :palms_up_together:t2:

Özel hastanelerde yaşam destek ünitesi yani küvez doğum ücretine dahil ekstra ücret alamazlar prosedür gereği belki şehire göre değişiyodur ama benim anlaşmam o şekilde idi

1 Beğeni

Evet özelde yaptim

1 Beğeni

Allah razı olsun inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Çıkar inşallah en yakın zamanda müsteri olun kendinize iyi bakın ki yavrunuzda size kavuşmak için dirensin süt sağıp veriyor musunuz direkt emziriyor musunuz?

Kucağıma bile alamadım daha sütüm de gelmiyor​:pleading_face:

1 Beğeni

38 haftalik bebek zaten gunu gelmis bebek nie kuveze aldilar cnm cigerleri gelisms olmli

Ciğerleri gelişmemiş denildi nefes almakta zorlanıyor dediler

Sütte zamanla geliyor sıvıyı bol alın ılık suyla ovalayın sagım yapın makineyle gelecektir

Rabbim sifa versin tez zamanda kucagina alasin ins

Allah tez zamanda şifasını versin yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:

İnşallah bian önce sağlıkla kucağına al ciğerleri gelişmiş bebeği neden aldilarki acaba tammi uyusturdular acaba seni spinalmi

Evet spinal

Rabbim kavuştursun inşallah nedir şuanki durumunuz

Genel anestezide oluyor öle demişlerdi hiç bişey olmucak kucağına sagsalim alıp donuceksin :heart: