Sezeryan doğum sonrası bebek

Arkadaşlar selam, sezeryanle doğum yapmış anneler cevaplarsa sevinirim…Doğum olduktan sonra bebeği size o an gosteriyorlar sonra ne oluyor babaya mi gidiyor yoksa ilk muayenesi için odadan mi çıkartılıyor, bu son malum olaylardan sonra bebek göz önünde olsun takibini yapabilelim istiyoruz açıkçası ama süreç sırasıyla nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim.

Benim doğumumda bebeğimi çıkartır çıkartmaz bana gösterdiler sonra çocuk doktoru muayene etti ve babasına gitti daha sonra beni odaya aldılar ve bebeğimi benden önce gitmişti

Sağlıkla büyüsün öncelikle, o zaman bebek sizden önce odanıza çıkarıldı ve siz gittiginizde odanızda hazırdı doğru anladım değil mi eşiniz falan yanındadir o zaman ya da yakınlarınız o sürede

Bende sezeryan doğum yaptım doğum sırasında bebeği görmedim doğum şekli spinal oldu çocuk doktoru bebeği aldı dediler sadece muayene işlemler için ameliyat bittiğinde yine çocuk doktoru geldi kızın odada annesi seni bekliyor fazla bekletme dedi odaya aldıklarında kızım bekliyordu zaten odada annem babam eşim vardı hiç bir sorun yaşamadım

Sağlıkla büyütün inşallah, inşallah bizde süreci sorunsuz atlatırız…

Merhaba ben dogum yaptım bebegi 3 saniye gösterip babaya götürdüler eşim zaten ameliyathane kapısında bekliyordu işlemleri beraber yaptılar camdan bebek odasını izledi her şey gözünün önünde oldu sonra bebegimi yogunbakıma aldılar o süreçte de hep yanındaydı sık sık gösterdiler bize bizim hastanemiz özeldi devlette nasıl bilmiyorum (devlete mi gidiyosunuz onu da bilmiyorum) umarım sizin hastanenizde de sorunsuz şekilde olur her şey :purple_heart:

Merhaba, özele gidiyorum. Artık bu son olaylardan sonra bizde kendimizce tedbirimizi almak istiyoruz ondan özellikle sordum çocuğu devlet ya da özel farketmez kimsenin eline, vicdanına bırakmak istemiyoruz açıkçası yapabildiğimiz kadar takibini yapmak istiyoruz…inşallah bizim bebegimizde hep göz önünde olur sağlıkla çıkarız hastaneden :rose:

Devlette sezeryan dogum yapan annelerde yazabilir mi buraya süreç nasil ilerliyor

Devletteki özel hastanedeki boyle

Aynen bende merak ediyorum devlette nasıl.oluyo

Canim 10 sene once devlette yaptim ilk sezeryani bebegi bana gosterdiler ilk muayenesi oldu beni dikince bebekle beni gozetim odasina aldilar bebegide orda gozumun onunde giydirdiler 10 gun sonra tekrar olucam bende tedirginim acikcasi bu sefer nasil olucak diye

Ne acı değil mi bütün hamileler tedirgin ve gergin, bu sosyal çürümüşlük en güzel zamanlarımızda bile neler dusunmemize sebep oldu.

Canım merhaba doğum şeklin belli mi oldu

Bende bu konuda çok endişeliyim ama allahtan gittiğim hastahane de bebeği aldıktan sonra giydirirken fln dışarıda bekleyenler kamera ile izliyorlar yani eşim ve ailem ameliyathane de bebek giyinirken görcekler sonra da ztn götürürler verirler eşimi simdi den daralıyorum sakın peşini birakma hep gözün ustunde olsjn diye

Canım selam, evet canım 7 Kasım’da sezeryan olacağım :blush:

Kamera fikri gerçekten çok güzelmiş acaba bizim hastanede var mı hiç bilmiyorum, bu konuyu da doktorla konuşacağız olası yoğun bakımda bizim gozetimimizde kendi istedigimiz hastaneye sevk isteyeceğiz vs bizde ancak böyle çözümler ürettik… dogumhane girişinde camlı kapıyı görmüştüm bende oradan eşim takip edecek bakalım, inşallah sağlıkla atlatırız hep beraber

Benimde doğduktan sonra hemen gösterdiler bebeğimi kapida ablam ve esim bekliyodu ablami iceriye çağırdılar bebegi giydirmesi için ablam bebegi alip odaya gitmis esimde kapida bekliyodu ben çıktıktan sonra zaten odaya geçtik direkt bebeğim de odadaydi

Hayırlısı olsun inşallah, benim daha hangi şekilde olacağı belli olmadı. Sen mi tercih ettin sezeryanı başka bir sebebi var mıydı

Cnm sana şey sorcamtim ben etlige gidiyorum bugün gittim gün almadım haftaya tekrar gel dedi haftaya 36 olacaz gün verilecekler sanırım birgunde bitiyormu gün alma işlemleri

Canım normal doğumdan korkuyorum istemiyorum sezeryan benim için daha doğruydu doktor ve eşimle ortak karar aldık.38+6 da doğum olacak