Merhaba kızlar pazartesi günü öglen sezeryanla dogum yaptım salı günü banyo yaptım bandaĵlar felan duruyordu izin vermemisti doktorlar cok kòtü oldum dayanamadım banyo yaptım 5 dakikaligına biraz agridı sisti sezeryan yerim dün bandajları cıkarttılar bugün yeniden banyo yaptım yine sezeryan yerim agrıdı sisti normalmi acaba böyle olması her banyoda agrîycakmı yoksa ben ertesi gun banyo yaptigım icin mi oldu
Ben 2 gün hastanede kaldım sezaryen sonrası. Çıkarken bandajı çıkardı. Eve gelince yıkandım. Hafif sızladı o kadar. Ama ertesi gün bir sorun olmadı. Sabun, kese, lif vs değdirme. İyice kurut demişti. Eşim uzaktan saç kurutma makinesi ile kurutuyordu bir sorun olmadı. Ödem yapması çok normal demişti doktorum. Benim de hafif şişmişti. 15 güne geçerdi dedi ve öyle de oldu. Ama siz yine de sorun doktorunuza. Enfeksiyon kapmayın aman. Çok geçmiş olsun
Hayırlı olsun ben su geçirmez bant kullanmıştım
Banyodan sonra kurutmanız gerek güzelce ve pansuman yapıyor musunuz? Oranın hava alıyor olması gerekiyor
Ben sezaryen oldum sabahsı gün hastanede banyo yapmıştım doktorum izin vermişti yara yerini banyodan sonra kurula islak tutma kuru kalsın her zaman .
Ben 8 ci günümde banyo yaptım bandajımı açtı annem ama yaram açık kalmadı annem şal ile bağladı ayakta zor duruyordum ağrıdan.ama yarama su deymesine izin vermedim.