Sezeryan doğum oldu 20 günlük

Selam hanımlar 17.04.25 sezeryan doğum oldu kanama 1 hafta sonra durdu ama 2 3 günde bişey yok 4 günde kanama oluyor sonra gelmiyor adet mi anlamadım doktor kanaman olursa gel dedi ama dikişlerimi aldırdım içeri ye baktı bisey yok dedi temiz bana yardımcı olursanız sevinirim :smiling_face:

Bende 25 nisanda doğum yaptım 1 hafta sürdü kanama bitti sonra

Benim ilk dogumumda sezeryanda kanamam sürekli oldu doktor bana kontrol hapı verdi düzeldi kanamam kesildi adet gördüm sonra bidahaki aya

1 Beğeni

40 gün devam edermi peki

O kadar sürmedi benim ki kişiden kişiye değişiyor ama doğum kontrol hapiyla tam hatırlamıyorum da 1ay olmadan kesildi

İlk doğumum 5sene önce yapmıştım şuanda hamileyim iki hafta sonra sezeryana alinacagim doğumdan sonra ne olur artık bilemiyorum

40 dan sonra tamamen kesiliyor m etme. 40 a kdr ara ara geliyor. Ama bazı insanalr adetini hemen olmuyor bazıları 6 7 ay bazıları 1 yıl bazılarıda hemen 1 2 ay içinde oluyor .Hatta ilk adetin falanda cok değişik oluyor kırmızı değilde kahverengi gibi kanama oluyo bi 2 3 ay düzene girene kdr benim öyle oldu zaten ağustosta doğurdum mart ayında tekrar hamile kaldım. 2 aylığım şjan adet olmamak cok güzrl :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni