Sezeryan istiyorum acaba bu kişinin isteğine bağlı oluyor mu yoksa en son tercih edilen bir durum mu
İsteğe bağlı sezaryen de oluyor, doktorunuzla bunu konuşup tarihi birlikte belirleyebilirsiniz
Merhaba bebek normal doğum için uygunsa ve devlet hastanesi ise sezaryen en son tercih oluyor
ucanim bence normal dogum yapmani tavsiye ederim sezeryanda bisey hisetmiyorsun ama sonrasi zor geciyor keske benim normal dogum yapma ihtimalim olsada yapsam ama en son care sezeryan diye biliyorum oda normal dogum yapamasan açılman olmasa yada biseyler tersine gitmese anca oyle ilk hamileligin mi bide sorabilirmiyim
Kişinin isteğine bağlı tabikide doktorunuza sezeryan istediğinizi belirseniz ona göre doğum günü verecektir bende normalden yanayım inşallah normal nasip olur diye dua ediyorum
Çok teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için. Hepimizin inşallah sağlıklı bir şekilde geçiririz bu süreci
Genellikle bebepe bağlı birşey sezeryan veya normal dogum diye biliyorum benim ki sezeryan dogum oldu
Benim kuzenimin normal doğumu olacaktı başlamıştı sancısı. Hastanede tutturdu hayır dogurmayacam ben sezaryen olacam diye. Doktorlar ikna edemedi ille de dogurmuyorum sezaryen yapın dedi. Sezaryene aldılar.
Devlet lse en son secenek bebek tehlikeye girdiğinde yalnizca sezeryana alıyorlar
Arkadaşım şehir hastanesinde doğum yaptı sezaryenle ve en başından beri kendi isteğiydi. Doktoru da sezeryan yanlısı çıkınca sancısı olmasına rağmen sezeryanla doğum yaptı
Çok şaşırdım
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Herkese kolay hamilelik ve bi solukta doğum diliyorum. Türkiyede hastaya bırakıldığı için ya da özel hastanelerde farklı politikalar olduğu için sezeryan bir seçimmiş gibi duruyor. Yurtdışındayım ve eğer bebek ya da annenin hayatı tehlikesi söz konusu değilse sezeryan talep etmek gibi birşey yok.
Özel hastanelerde isteğe bağlı oluyor ama devlet hastanelerinde en son tercih edilen oluyor
Benim jinekoloğum isteğe bağlı değil eğer normal doğum yapa bilirsen olmaz demişti. Ameliyat yapan doktorumda başkasıydı zar zor ikna etdi eşimle babam Grijam vardı diye onun bahanesiyle yaptırtık. Devletde olmuştum ben sezeryan. @Miroya
Merhaba @Güneş1 hoşgeldiniz
Teşekkür ediyorum @Cansu,