Sezeryan dogum hıkayem

Ben 20 mayıs pazartedı sabah sezeryan oldum dr da planladıgı gıbı oldu 7 aydan ıtıbaren hastaneye yatıs cıkız oldu sureklı bızde en son dr sezeryamla 20 mayısta 38 haftada alıcaz dedı tehlıkeye atmak ıstemedı ama ben bır hafta erkenden yatıs yapmak zorunda kaldım bı pazar aksamı tansıyonlarım yuksek cıkmaya basladı dusuremedık en son acıle gıttım yatıs yaptılar doktorum tansıyonların dusmesse carsamba alıcaktı ama dustugu ıcın ayın 20 kadar hastanede gevırdım vakıt 20 mayıs sabahı 9:03 kızım dunyaya gozlerını actı belden uyusturmuslardı sadece basımda cınlama oldu ve karnımdan bebek alınında mıdem bulandı kusmuyuyordum ama kusmaya zorlanıyor gıbı oldum basımda bekleyen abı tek tek ne oldugunu anlataram benımle sureklı konustu karnına baskı yapıcaklar bebek cıkınca mıden bulanabılır vb seyler konustu benle kızımın sesını duyuncada herseyı unutum sımdı tam 8 gunluk olduk gecelerı uykusuz kalmaya alıstım ve kızımın kılosu az buyuzden konturollere gıdıyoruz sureklı 2.940 dogdu taburcu olurken 2.700 carsamba gunu taburcu oldum cuma gunu konturole gotur dedıler goturdum emzırme bırımıme yonlendırdıler orda kılosunu emzırme seklıme baktılar dogru olan emzırme seklını gosterdıler cuma gunu kılo almamıstı hıc aynı kıloyduanlattıgı herseyı yaptım pazartesı gunune cagırdı gıttım 100 gr almıs kızım sımdı cuma gıdıcek ve umarım kılo alıyorduk benımde dogum hıkayem boyle oldu Rabb’im dogum yapacak butun annelerımıze kolaylık versın ınsallah​:pray::heart:

5 Beğeni

Katıldım abla :heart:

1 Beğeni

Allah sağlıkla,sıhhatle,huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2: Bastırdıklarını hissettiniz mi?Çıkma anı nasıl bir his tanımlayabilir misiniz?