Sezeryan doğum hikayem

Bebeğinle çok güzel, huzurlu ömrünüz olsun inşallah. Her doğum hikayesi okuduğumda ben yaşamış gibi heyecanlanıyorumm :heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Çok sağol çok teşekkür ederim umarım bu doğumun da kolay geçer sağlıkla kucağına alırsın miniğini. :palms_up_together::cherry_blossom: Evet bünye ile alakalı galiba ama tekrar doğursam zorunda olmasam gerçekten sezeryan tercih etmem. Sizin cesaretiniz ve gücünüz var maşallah :heart:

2 Beğeni

Yok hiç uyuma olmadı hep uyanıktım. Miden bulanınca serum takılı oluyor zaten kolunda o serumun içine ilaç yapıyolar geçiyor kalmıyor bişey. Bakalım sizin deneyimleriniz nasıl olucak sabırsızlıkla bekliyorum :heart_eyes: inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız çünkü o zaman herşeye değer diyorsunuz :cherry_blossom::heart:

1 Beğeni

Eşimle hiç bir hazırlıdığımız olmadan bu sürece adapte olduk. Deneye yanıla ama şükür eşimin de anlayışıyla baş edebiliyoruz. Ben aşırı duygusallık dışında pek bi lohusa bişeyi yaşamıyorum henüz. Yaşıyosam da ben farkında değilim eşime sormak lazım. Gece gün sayıyordu​:smile::smile: zorlandığım sadece @Esma daki gibi emzirme konusu oldu stres yapmayıp sakin kalırsan süreci güzel yöneteceğine inanıyorum. Allah @Esma dan razı olsun bu süreçte hep benimleydi. Sizin varlığınızı bilmek de ayrı mutluluk verici​:heart:

2 Beğeni

Tebrik ederim,Allah anali babali buyutsun,:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:uzun sağlikli ömrünüz olsun​:tulip:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim darısı sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. :cherry_blossom::palms_up_together: Evet ben çekilme dikilme vs hissettim acı yoktu zaten amelşyat sırasında. Sonra uyuşukluk geçtikce acımı hissettim. Halen daha ağrıyor dediğin gibi yapıyla alakalı herkes aynı şeyleri yaşamıyor. Umarım sizlerinki en güzel tecrübeli doğumlar olur​:heart::palms_up_together:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım darısı size sağlıkla ve güzel tecrübelerle bizde sizin hikayeleri okuyalım inşallah​:heart::palms_up_together::cherry_blossom:

2 Beğeni

Amin inşallah hepimizin ailesiyle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı günleri olsun​:palms_up_together::cherry_blossom::heart:

2 Beğeni