Merhaba kızlar Ben 2 ay 20 gün önce sezeryan oldum estetik dikiş oldu dün biraz sızladığını fark ettim ben de akşama doğru bakınca bir köşesi biraz kızarmış biraz biraz iltihaplanma akmıştı Ben de duş alıp batikon yaptım şu an biraz iyiyim neden olabilir acaba ıslak su geliyordu gibiydi 5-6 gün Adete kaldığım için depend takıyordum havasız kaldı pek ilgilenmedim 6-7 gün boyunca fazla @admin @tecrübeli-anneler @Zarifebeşir @Hilalakın
Doktora git bnce havasiz kaldığından sanmıyorum çünkü bnde sezeryan oldum acba dikisin iyi tutmadı mi acile gitsen boş o yüzden batikon ile devam et uygun bi zamnda doktora gittmen iyi olacaktır geçmiş olsun
Bugün de kizarikligi geçmiş bisey akmıyor anlamadım bisey
Hm anladım canım sen yinede ihmal etme en azından ultrason ile bakar için de rahatlar
Tamam cnm gidicem teşekkür ederim
Canım benim arkadaşım da da böyle bir durum olmuştu batikon sürmeye devam et o kısma bir de sarı krem bu terramycin o kremden hafif parmağın ucunda yedir ondan sonra iyileşir Allah’ın izniyle ya olmadığı şüphede kalıyorsan istersen gene bir doktoruna görün ya da bir aile hekimine git göster bir de ıslak bırakma orayı sürekli kurulamaya çalış şu süreçte iyileşmesi biraz zor zaman alıyor
Benimkindede öyle birşey olmadı. Doktorun bakması daha iyo olur. Sızlama hafif oluyor ama kızarma yok