Sezeryan ağrısı

Sezeryan Doğum yapan anneler merhaba sezeryan ağrısı nasıl bir ağrı 5 gün sonra sezeryan doğum olacagim dikkat etmem gereken durum ne? Süt gelmesi kaç gün sürüyor gelmesi için doğum öncesi sonrası ne yapmam lazım süt sağma makinası almak gerekir mi 1-3 gün için?
Benim adet sancılarım normalde çok ağrılı geçiyor bel fıtığımda var korkuyorum birazcık

Ağrıyı tarif etmek zor çünkü hiçbir ağrıya benzemiyor. Benimki çok zor geçmişti doğum ve sonrası. Süt benim ilk günden gelmişti. Bol bol emzirin daha çok gelmesi için. Komposto falan için. Ben süt sağma makinesini doğumdan sonra ihtiyaç duyunca almıştım. Bence sizde ihtiyaca göre alabilirsiniz. Eczanelerde, e-bebekte satılıyor zaten. Sezaryen sonrası da ağrının giderek azalması için mümkün oldukça yürümeye çalış. Zorlu bir süreç ama geçiyor hepsi ilk günler zor oluyor.

Doğuma girmeden altı saat önce takviye aldım süt için, doğum anında ten tene temas yapıldı tıpkı normal doğum gibi. Odama çıktığımsa zaten sütüm kendiliğinden inmişti. Bebeğimin emme refleksi çok zayıftı bu yüzden pompa ile sağıp verdim ilk sütümü. Pompa aldığım için iyi ki dedim kendi kendime yoksa boş yere mama vereceklerdi çocuğuma