Sezeryan ağrısı

Doğurdum diye sevinirken eve geldim gerçek ağrılarım başladı hastanede iken ağrılarım serumlarla fazla yoktu şuan çok kötüyüm doktor parol yazmış başka önerisi olan var mı dikiş yerlerim acıyor

Bu çok normal birşey.14 gün oldu bende doğum yapalı hala ameliyat yerimin bir kısmı çok acıyor.Hapşururken,öskürürken daha çok acıyor.Bazı arkadaşlarımız daha çabuk toparlanmış,bazılarımız aksine.Çabuk toparlanmak istiyorsanız yürüş yapın.

Arkadaşlar ağrım olmasın derseniz bol bol yürüyüş evin içinde yavaş yavaş adımlarla yürüyüş tek vereceğim tavsiye o olucak benim öyle oldu ilk gün yuruyemedim amelyattan sonra öksürük tuttu sürekli oksuruyordum amelyat yerim açılacak sanıyordum ama o beni mahvetti yürüyüş yapmaya başlayınca daha iyi oldum yani çok geçmiş olsun rabbim sglik versin​:hugs:

14 gün oldu bile ha :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

@NURAN Bende inanamıyorum ama oldu :smiling_face_with_tear::heart:

Doktorunuzdan ağrı kesicinizi değiştirmesini isteyin isterseniz benim kullandığım ağrı kesici, aseket 25 mg

ben hastanede kullandım sadece ağrı kesici iğne fln.Eve geldiğimde hiç bir ilaç iğne fln yapmadım . Her gün ayaktaydım belkide o yüzden ağrılarım azalmaya başladı