Sezaryene makyajla girilir mi?

Kızlarr 1 buçuk hafta sonra sezaryen olacağım doğuma makyajla mı girsem kararsız kaldım. Hem bebeğimle ilk fotoğrafım güzel olsun istiyorum hemde misafirlere çok soluk görünmek istemiyorum. Bir yandan da bebeğimle temas edeceğim için onu maruz bırakmak istemiyorum. Sizce doğumdan çıkınca mı yapmalıyım yoksa hastaneye gitmeden mi yapmalıyım? Sizler nasıl yaptınız ?

Bence dogumdan sonra yap ama sen bilirsin yani cunku bebeginin ilk temasini buna maruz birakma bence

bence yap biraz göz altı kapatıcısı biraz allık hafif doğal ruj rimel bence yeterli bunları hafif sürsen bile farklı olur canm. Güzel olur.

Yüzünü fondöten tarzı bir şey kullanmadıktan sonra yapabilirsin bir sorun olmaz

Daha doğal içeriği hafif makyaj malzemesi markaları var onları tercih edebilirsin.

Ay ne güzel düşünüyorsunuz insAllah da oyel olur çıktıktan sonra bu kendinize gelin öyle yapın çünkü oradaki ambiyans çok farklıakyaj denen birşey kalmaz ağlamak duygusal vs. Çıkınca kendinize gelin bebeğinizle hasret giderin sonra yaparsiniz …

Ameliyattan çıkınca yapacak halin olmuyor maalesef. Öncesinde hafif bir şeyler yapmıştım ben de. Fondoten kullanmayıp göz altı kapatıcısı ve rimel kullanabilirsin.

Tüm yorumlar için teşekkürler kızlar :heart: muhtemelen tavsiyelerinize uyarak önce çok hafif bir makyaj yapıp doğumdan sonra halim olursa düzgün bir şekilde tazelerim :face_holding_back_tears:

Ben girdim :grinning_face: hatta hemşire dedi makyaj yapmışsın resmini alalım istemeye unuttum

Nasıl bir makyaj yapmıştın canım fondöten falan kullanmadan sade mi yaptın yoksa tam bir makyaj mı

ben doğuma diye değil kontrole gittim fondoten rimel ruj allık hepsi vardı hemen acil olarak sezeryana girince de silmeye fırsat olmadı

Anladım canım. Benim bi sıkıntı olmazsa planlı olacağı için o kadar yapmam o zaman

Bence yapada bilirsin benim bebeğim bir dk tuttu hemen götürdü yanımdan hemşire ben sezeryan dan çıktım acıdan öldüm aklıma hiç bişey gelmedi eğer ilk gebeliğinse nasil bir acıdan karşılaşıcanı bilmiyorsun yapp git derim

Ay ilk defa doğum yapıcam evet o zaman gitmeden yapayım en iyisi teşekkür ederimm