arkadaşlar çoğu hamilelere bakıyorum da makiajsız ameliyyat oluyorlar izin mi yok? yoksa kendi tercihimiz mi oluyor ? Ben makiaj yapıp güzel hazırlanıp sezaryan olmak istiyorum da
Yok arkadaşım izin vermiyorlar. Oje varsa onu da sil yoksa servislerde aseton var silerler
aa ayak parmaklarıma da mı olmaz?ojelerim var ayaklarımda
Belki görmezler ama görürlerse onu da silebilirler parmaktan kan dolaşımına bakıyorlar (kapiller dolum) oje olunca bunu göremiyorlar o yüzden sildiriyorlar.
Saç dibinde demir çıt çıt varsa yine almazlar. Ona ne deniyordu.
Ahhahaha komik ama gercekten guzel soru olmuş. Cunki ben yarın suslenip gidecegim inşallah Olsun canım orda silerler isteseler
Yok olmaz makyaj falan olmaz oje olmaz kube hic olmaz yoksa elektirik carpir
Evet sacda cirt cirt elektirik carpir orda olmaz
Abiye elbisede olursa tam olucak
aa bilmiyodum mantıklı
süslen püslen tek git cüt gəl
salona gideyim bari süslenip püslenirim
Amin arkadasım Yok ya suslenmiycem elektirik falan carpiyor dedi burada birisi sanırım korktum
Ben de izlediğim normal doğum videolarında hep makyajlıydı kadınlar. Anam o sancıyla bırak makyajı kendini kaybediyor insan. Ben makyaj yapıp girseydim öcü gibi çıkardım herhalde doğumhaneden
Bir ev temizliğini makyajlı yapan kadınlardan, bir de doğuma makyajlı giden kadınlardan olamadım hiç
@baby_ugur sen ilk hamileliginde makyajlami gittin? Ve makyajla olmaz diyen oldumu hiç? Bilgi verr
Düğünden düğüne makyaj yapan biri olarak en son düşüneceğim şey bu olurdu sanırım o telaşta düşünenlere saygı gösteririm tabiki
Lense bile izin vermiyolar
Yok ilkinde makyaj yapmamisdim hafif bisey yapicam bu defa resim cekmek istiyorum doğumda
Ben dün sordum süre bilirsin dedilersadece takı olmuyacak dendi
Bence izinlik bir durum değil,karişamazlar oyle seye o senin kendi tercihin,çoğu anne bebeği ile ten teması yaparken,bebeğinin yuzune makyajli teni dokunmasin diye tercih etmiyor.Ben doğumdan kendim icin fotiler cekmek istiyorum,o yuzden cok hafif yapmak istiyorum.Ama fondeten kesinlikle sürmüyeceğim.Belki azcık pudra sürerim oda zaten çabuk siliniyor.İnsan heyecanlaniyor,terliyor,ağliyor,o fondeten yapış yapış olur