Sezaryenden sonra reql

sezaryen olan anneler,ne zaman reql oldunuz? ve eskisi gibi reql olunca aff edersjniz kan rengi nasıldı? biz 3cü ayımıza geçtik dün bi kanama şeklinde akıntı geldi ama kahve rengi gibiydi kırmızı değildi normal mi böyle?

2 Beğeni

Devam ediyormu akıntı? Etmiyorsa içerde kalan kandır o eskimiş diye rengide öyledir

1 Beğeni

40 güne kadar akıntı oldu ama sonra dayandı şimdi 3 ayıma girdim 1 haftadır. dün iç çamaşırım batmıştı reql sandım ama kahveyi renkti. ben de öyle düşündüm ama neden bu kadar süre sonra ?

1 Beğeni

Oluyor öyle birikiyor zaman zaman akıyor.Kontrole gitdinmi? Yarın artık 2 ci aya geçiyoruz bizde,doktorum 2 ay tamam olsum öyle gel kontrol edelim söylemişti.Ameliyat yeri bazen çok acıyor bilmiyorum neden öyle olduğunu

1 Beğeni

hayır gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum​:rofl: Ameliyat yerimiz daha yeni ya o yüzden acıya bilirmiş. bide reql olursak o zamanda acırmış

1 Beğeni

benim annem 10 yıldır sezaryen olduğu bazen yarası ağrıyor

1 Beğeni

Yarın kırmızı olur. Ben regli oldum mu olmadım mı tam anlamadım sıradaki ayı bekliyorum

2 Beğeni

Evet canim normal Sezaryandan sonra 1 yıl Oyle olması normal endişe etme Bende de oyle olmuşdu doktor sezaryan sonrası adet kendi düzenini alması zaman alıyor söyledi en az 1 yila gibi Kendi düzenine düşür bazı kişilerde deyişe biliyor besela Benim ablam 6 ay duzensizlik olmusdu Bide bebeye Anne sütü veren annelerde daha çox boyle şeylerle karsilanliyor

3 Beğeni

ever kırmızı oldu bu gün

1 Beğeni