Merhaba hanımlar
Doktor gizli dikiş yaptı.
Sizin yaranız ne zaman geçti?
Izi mi soruyosun?dikis izin bellimi?
Benim hala duruyo hatta sey dedi eger
Sezeryan olacaksa ayni yerden kesicez
Dedi.
Yok direk yara yeri. Deri birbirine değdiği için havalandıriyorum. Bakım yapiyorum. Bunları yapmam ne zaman bitecek
Ilk 2 hafta kirmizi olur yara kavlayabilir.
Havalandirmaya devam bol kiyafet giy
Ben elbise giyerdim oyle havalandirirdim
Ilk 6 haftaya kadar kasintin olur ama bu iyiye
Isaret.6 hafta sonra istedigini yapabilirsin.
Ama yinede vucudunu dinle fazlada agir
Yuk felan kaldirma.
Bol bol su ic.
Iki hafta devam et pansumana.
Iki hafta sonra krem surebilirsin
2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Epidural sezaryen sonrası bel ağrısı
Ben 40 ım çikana kadar yapmisdim,1 ay yapanda var.Zaten ağriyi o zamana kadar hiss ediyorsun yerinde,iyilesmesi zaman aliyor.Normal hayatina done bileceksin 10 gun içinde ama bakimi biraz uzun çeke bilir.7 katlı bir yara sonuçta,men 6 ayima kadar ani haraketlerde sancma hissi yaşadi,içerden iyileşmediğini hiss etmisdim,insandan insana değisiyor,ben 3,5 yil once sezeryen oldum şimdi yara izim 5,8mm doktor normal dedi ama çok iyi değilmiş karin buyudukce dahada kotuyr gide bilirmiş,ama eltim 9 ay önce sezeryen olmus yara izi 10 mm olmuş,onda ćok iyi.çok çabuk iyilesenlerde var onun gibi
Ameliyatın iyileştimi?
10 gun e iyileşir diyorlar da.
Bebişi yikayacak kadar kendine hele bildinmi?
Bunun icin ozel bir sey yaptinmi
Daha tamamen iyileşmedi.
Pamsuman yapmaya devam ediyorum
Benim ilk dogumum sezeryandi orta kismi gizli dikis kenarlara bes tane normal dikis atmislardi 2 hafta sonra dikislerimi aldirmistim ve 3 hafta sonra normal hayatima dönmüştüm ara ara kasinti oluyordu ama aci falan hissetmedim bünyeyle alakali belki de bakalim bu defa nasil olacak daha önce yaşamış olmama rağmen korkuyorum yine de
Havalar da sıcak terliyor.
Neyse ki ekim annesi olacaksınız
Biraz daha rahat olur
İlk dogumum agustostaydi ona ragmen sıkıntı yasamadim ben ama bu sene aşırı bir sıcak var insallah en yakin zamanda eskisinden daha iyi olursun @Cansu
Amin Teşekkür ederim