Kızlar sezaryen olan varmı aranızda ben yeni sezaryen oldum ve kesi yerinde şişlik ve morluk var daha önce böyle bişey yaşayan varmı acaba
Morluk derken pembemsiydi benimki 3-4 aya kadar sürmüştü
Kesik atılan yerde uyuşukluk varmı sizde ?
Evet 2 ayı geçti etrafı hala uyuşuk yengem doğum yapalı 3 yıl oldu benimki hala uyuşuk diyor
Zorladığın zaman hafif sertlik olur ama morluk olmadı bende
@Emrahinseymasi o uyusukluk bende 5.6 sene surdu @Gulsenozkaya şişlik oluyo zamanla geciyoda morluk olmadi bende o da gecer merak etme
Anladım xanim demekki normal bende diyorum niye gecmedi uyuşukluk diye tesekur ederim
Demekki zor geçiyor uyuşukluk
Merak etmez zamanla duzeliyo tabi eski hali gibi olmuyo sinirler kaslar kesiliyo hissizlik oluyo ama simdiki kadar olmaz canim
İnsalah iz kalıyor mu
İz incecik bi.cizgi halinde kaliyo canim
Cnm seninde şişlik varmiydi yara üzerinde sağ tarafimda biraz şişlik var benim
Sislik var canim daha inmedi sisligim bi tarafda degilde dikis usti komple sis karnima hala aciyo dokununca dikisi nezaman aldircan
Aynen cnm benimde tM dikiş üzeri cumartesi günü aldırcam bide çocuk için kontole senidemi iki defa çağırdılar yeni doğana
Dikisi aldirdigim gun isitme testine gittik canim kilo boya da bakdilar 5 gunlukken gidince cagirdilar evet 1 aylikken bidaha godocez
Tm cnm çok sağol
Selam ben 3gün önce sezeryan oldum ama hala bantı açamadım çok korkuyorum.iyice yapştırmışlar doktorum ama söylemişdi 1gün sakla sora aç Siz kendinizmi açtınız bantı?
Normalde kendileri açıp pansuman yapiyorlar ve kapatmiyorlar,4 gün oldu doğum yapalı,göbeğim dikişe sarkiyor,terliyor,saat başı sırt üstü yatip saç kurutma makinasıyla kurutuyorum,oranin nemli olması inanki çok kötü,bir an önce aç bandını
Bende kendinden eriyib giden bi tikiş sapı böyle dediler Hem bende estetik dikişi yaptılar özelde dogurdum.Pasumana falan ihtiyac yokmuş
11 sene geçti hala uyusuk hissi var … 2 çocuğum da Sezeryan oldu oğlum 13 yaşında kızım 11 yaşında şimdi 5 aylık hamileyim erkek oda Buda Sezeryan olacak