Sezaryen sonrası normal doğum?

Kızlar aranızda ardışık gebelik olupta ilki sezaryen ikincisi norma doğum olabilen var mı?

Yani aradan belli bi yıl geçmesi lazım diye biliyorum normal dogum için

En az 4 5 yıl geçmesi lazım diyolar bide tekrar bı çatı muanesi falan yapiyolar normal doğuma uygunmu diye ona göre yaptiriyolar ama sezeryandan sonra normal doğum yaptıran doktor çok nadir

Evet bunu biliyorum da dedim acaba var mı bi yıl arayla normal doğum süreci yaşayan

Bir yıl arayla yaşayan olacağını sanmıyorum oğlum 18 aylıkken hamile kaldığımda dahi sezaryen yaramdan ötürü rahim yırtılması riskimin çok yüksek olduğunu anne bebek ölümü dahil bir çok riski olduğu söylendi. Normal doğum yapmak şöyle dursun

Benim annem sezeryan doğumdan 5 ay sonra hamile Kaldı aldırmayada kıyamayınca doğurmak istemiş ama o tekrardan sezeryan olma niyetindeymiş.

Sezeryan için gün aldı yatışı falan yapıldı doktoru beklerken sancıları çoğaldığı için Normal doğum yaptı ordaki ebeler Abla sakın ıkınma bebiş kndiliğinden gelsin ıkınırsan senin için çok tehlikeli falan demişler O şekilde doğum yaptı.

Sezeryanına girecek kadın doğumcu Birde gelip azarlamış annemi neden erken gelmedin ya ölseydin diye :neutral_face: Yani kuşum kimse kolay kolay 1 yıl arayla yapmaz o riskide alma.

Benim yengem 2020de sezeryana girdi tam 2 yil sonra normal dogum yapti sorun olmadi cok sükür

Yok ya bilinçli olarak tercih edeceğinden değilde merak ettim hani gebeliğin son haftalarındayız Rabbim herkse sağlıkla sıhhatle evlatdını kucağına almayı nasip eylesin içinde bizlerede