Amin inşallah canım aynen öyle ne zaman başımıza ne gelecek kimse bilmiyor allah tan başka
İlk gebeliğim sezeryan ikinci doğumum normal olma ihtimali var mı
@Songül2 öyle yapan bir arkadaş vardı burda şu an aktif değil galiba ilk doğumu sezeryan doğumdu 2.si özel hastanede normal doğum oldu
Hım anladım canım
İlk sezeryan gebeliğinizin üzerinden minimum 3 yıl geçmiş ise doktorunuza danışarak vajinal doğum yapıp yapamayacağınızı sorup konuşmanız gerekiyor. Uzmanların bir çoğu normalde vücut kendisini toparlamışsa mümkün olduğunu belirtiyor.
Benım ilki sezeryan 14 sene geçti ama çoğu doktorlar bunu göze almıyor yine sezaryen olucam
Kaç haftalık oldun …1den sonra normal yapılma olasılığı daha yüksek doktorunun da bunu istiyor olması lazım başka doktorlara da danisabilirsin tek doktorla kalma bence
27 canım, soruyorum sezeryan diyorlar hep
3 yıl oldu birinciyle ikinci doğumum olması
Yazmıştım üstlere gördün mü bilmiyorum …görümcem 18 sene önce sezeryan olmuş 1 sene sonra 2.normal doguracakken korkup sezeryan istemiş …Ekim sonu 3. Yu doğurdu bundada normal olsun diye kaç doktora gitti bizim burdaki özeller bile yapmak istemedi Kayseri’ye gitti ordaki doktorda hiç riske atma doğum sırasında ameliyathaneye gidene kadar kan kaybından sen yada bebek zarar gorebilir demiş o yüzden mecbur sezeryan oldu yine …sende ayrı bı kaç doktora sor bı belki yaparım diyen olabilir
Tamam canım çok teşekkür ederim