Arkadaslar sezeryan dogumdan sonra alt üst takım mı yoksa elbisemi giyilir ilk kez sezeryan doguma giricem diger dogumlarim normaldi hemen alt ust giyebilmiştim
Bi takım alt üst al canım bi takım da boydan elbise elbiseyi odaya alındıktan sonra giyersin dikişlerle kolay olur giymesi takımı da hastaneden çıkarken ben o şekilde yapacam sana fikir olsun
İlk dogumumda son dakka sezeryan oldum alt ust takim giydim rahatsiz etmedi tekrar sezeryan olucam alt ust aldim bide boydan aldim
Alttan açık model ilk ameliyat sonrası giyilmesi kolay olduğu için giyebede giydirene de rahatlık sağlıyor, ve bacaklar uyuşuk olduğu için sonda takılı olacak sondada rahat etmeniz açısından altı açık ilk etapta alın yanınızada takım alın gece ilerleyen saatlerde rahat edemesseniz değiştirirsiniz
Ben ikisini de aldım ne olur olmaz diye hangisiyle rahat edersem onu giycem normal doğum olarak görünüyor ama sezeryan olma ihtimaline karşı aldım sonuçda ameliyata girer gibi sondası narkozu uyuşukluğu falan oluyo bana elbise tarzı daha rahat olur gibi geldi sezeryanda hiç değilse ilk gün toparlanan kadar giyebilirsin
Cok tesekkur ederim arkadaslar fikirleriniz icin 1 takim elbise 1takim alt ust alıcam