Sezaryen sonrası göbek

İlk olarak Maksat muhabbet adlı kanalda gönderildi
Sona21

Ben korsesizde korselide yan yata biliyorum.

14 gunluyuz

Kizlar sezaryen olanlara bi sorum var.

Benim karnim hamilelikdede cok buyuk degildi

Şimdi amelliyyatdan 14 gun gecdi.

Korsede takiyorum ama karnimin alt kismi hayla sarkik

Siz neler yaptiniz eskisi gibi olmasi için?

Hava

6 hafta surer daha

Esma

Tamam doğum oldu ama vücudun şuan toparlanmaya çalışıyor. Biraz müsaade et. Gebelikten önceki haline gelir mi bilmem ben çatlaklar bakımından artık hiç eskisi gibi olmayacağım ama şuan hamile kaldığım kilonun da altına düştüm. Korse de kullanmadım bu arada benim kilolar hep ayakta dolanmak ve sürekli emzirmekle gitti :smiling_face_with_tear: @Sona21

Allah sabır versin :heart: Dilerim yakın zamanda şenlenir kalbin yeni bir müjdeli haberle​:rose: @Ceren1

@Sona21 benimde karnım hâla var 4 aylık oluyoruz. Ama sen daha 14 günlüksün tabi olacak okadar. Zamanla düzelirmiş

O karın kalabilir birazda olsa ama destekleyici sporlar var biraz daha iyileş bak derim

Yani tam duz aşagiya kadar .Yani eskisi gibi gorunuyo.Sadece tam yaranin sag ve sol tarafi sarkik oda cok bisey degil ama beni kotu hiss etdiriyo.Yani sag ve sol kisim oldugu icin gidecekmi kalacakmi diye endiseliyim.Allahdan ben hamileyken bile hamilelikden once sipor yapdigim icin hafiften baklava bile vardi karnimda.bu yuzden.Tum kiyafetlerime falan sigiyorum boslukda kaliyo.Eski kilom 56 di simdi 55 oldum.

Sezaryen oldugum gunse 70 kiloydum.14 gunde eskiye ulaşdim

1 Beğeni

Nqsilsin arkadaşım toparlandım mi biraz daha 15 gün oldu bebislerimize uyku düzeniniz nasıl bizim hiç yok gece ful ayaktayiz valla

1 Beğeni

@Sona21 bende 59 dum hamile kalınca şimdi 53 oldum pantalonlarım büyük duruyor.

Birde senindemi karnın ameliyat yarasının üzerine düştü?birazcık karın ameliyatın üstüne düstü sağdan soldan bakınca çok komik ve kötü duruyor bana göre .

2 Beğeni

Aynen cok kötü duruyor ya

1 Beğeni

Berbat canim yarin bebeyin 40 ki ama duzenli uyumuyo hep ağliyo

1 Beğeni

Benim abartilacak kadar degil sag ve sol kisim cok hafif var ama yara kapanacak kadar degil

2 Beğeni