Sezaryen sonrası elbise şart mı?

Merhaba, sezaryen doğum sonrası hastanede elbise giymek mi yoksa eşofmanlı takım giymek mi rahat oluyor ? Kimi tanıdıklarım sonda çıkana kadar zaten hastane önlüğü üzerinde kalıyor o yüzden elbise şart değil diyorlar. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz?

Sabahlikli gecelik takımı çok rahat oluyor özellikle özel hastanede doğum yapicaksaniz kolidorda yürütüyorlar erkek çok fazla olabiliyor o yüzden ben lacivert renk aldım açık renkler içi gösteriyor çok rahat ettim,hasta bezi bağladıkları için eşofman giymek daha zor

Ben emzirme özellikli gecelik giydim çıkana kadar durdu üstümde ben öyle daha rahat ettim doğrusu :smiling_face:

Evet doğum özel hastanede olacak nasip olursa. Açık renklerin iç gösterdiğini ben de fark ettim ürün bakarken. Elbise de bakayım bir o zaman. Teşekkürler​:cherry_blossom:

Kullanışlı olmuştur emzirme özellikli. Peki elbise mi yoksa eşofman mı giydiniz?

Ayrıca ilk saatlerde sonda takılı olduğu için sadece eşofman üstünü giyiyorsun sonra gecelik veya elbise giyiyorsun üstüne giydigin önden düğmeli veya emzirme özellikli olursa rahat edersin,birde genelde önden dantelli gecelikler var bebeğin yüzüne geliyor hiç rahat olmuyor aklinda bulunsun :hugs:

1 Beğeni

Önerileriniz için cok teşekkür ederim. Dantel olayına da dikkat ederim. :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben hem gecelik hemde pijama aldım pijamayi da önden düğmeli aldım

1 Beğeni

Elbise işte o emzirme özellikli olan ebebekten almıştım.

1 Beğeni

Ben pijama takımı aldım ilk Doğumda da öyleydi zorlanmadım ben elbiselı alacaktım eşim pek istemedı :grinning::roll_eyes:giymemı