Sezaryen sonrası bebek bakımı

Bı kac saaate sezaryene alınacam.Sezaryen sonrası refakatçi olarak eşimin kalmasını istiyorum.İlk çocuk olduğundan tecrübesisiz.Bebegin altını alamazsın zorlanırsın deniyo dikislerden ötürü sizin tecrübeniz var mı ?eşim beceremeyebilir çünkü.

Kesinlikle tecrubeli biri olsun benim de ilk ama gordugum butun sezeryanli anneler o esna da bilen biri olsun diyor dikisler den sen pek bisey yapamiyorsun esler de bu konuda cok tecrubesiz ve yetersiz kaliyor

Açıkcasi alternatif olarak yanımda kalcak kişiyle çok rahat edemem diye düşünüyorum lavabo ihtiyacı olsun ameliyat sonrası gaz çıkması gerekiyomus hayatta yapamam o yüzden eşim olsun istiyorum

Bu gaz çıkma olayındq illa sesli bi şekilde olacak diye bişey yokmuş bunu düşünerek yanına birini almayı ihmal etme utanma lütfen

Halledersiniz niye yapamayasiniz ilk gebeligimde 9 saat suni sanci sonucu sezeryan oldum ve refakatci yassakdi o halde 3 gun tek basima bakdim bebege korkma bi sekilde halloluyo mecbursun cunki canim

18 yıl önce sezaryan oldum sımdı 28 haftalık gebeyim en az 3 doktorla görüstüm hatta biri izmirin en ünlü perinotologlarından hiç biri bunca yıl gecmesine ragmen kabul etmedi normal dogumu dogum esnasından rahimde yuzde yırmi yırtılma ihtımali var ve bu durumda bebek ölür ve bu riske girmeye degmez yuzde bir bile bir ihtimal varsa risk o genede tehlikelidir dediler