Bn 38 geçiyordu cnm,napayım vallahi korkuyordum çok eşim çok kızdı bana…bn hiç çatim dar falan dedirtmeden bn istiuorjm dedim doktora cnm ama sen eşinle arani da bozmadan böyle diyebilirsin…önceden konuş bence doktorunla haftan g3ldiginde öyle söylesin doktorun
Gebelik şekerin varsa sezeryan ol bence. Bebek iri doğabilir. Brnde de vardı. Şeker yüklemesi yapmadım. Sadece uyarı olarak söylemek istiyorum ki: benim bebeğimde omuz takılması oldu ve sağ kolu felçli doğdu. Zor doğum ve kilolu doğum oldu. 5 aydır eşim ve benim ne çektiğimi bir biz bşr Allâh biliyor. Sadece uyarmak istiyorum canım arkadaşım. Allah’ım bebeğini sağlıklı nir şekilde kucağına almayı nasil etsin. Her gün dua ediyorum Allah’ım hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Olanlara da tez zamanda şifasınu versin. Hamilesin benim kızıma da dua eder misin lütfen
hiç bir doğum normal kadar güzel olamaz emin olun sezeryan olan kişiler keşke normal olsaydık diyolar çünkü normal doğum en sağlık için çok daha iyi
Evet en iyisi ya da bana göre en iyisi epidural(prenses)doğum
Allah şifa versin, çok geçmiş olsun ne kadar büyüktü acaba nasıl oldu merak ettim
Doktor söylemedi mi bebek büyük sezaryen yapalım diye
Demedi işte 4 kilo idi
AMİN inşallah teşekkür ederim
Yaaa kıyamam inşallah Allah yakında şifasını da versin. Nasıl bunu demezler
amin