Sezaryen istemiyorum

39+0 doktor önceliğimiz normal dedi ama sancım vs çok olmuyor. Ve çatı muayenesi yapılmadı. Bunları yaşayıp normal doğum yapan var mı? Acil

1 Beğeni

İlk iki hamileliğimde 40 +larda doğdular ne sancı ne şu hiç bisey yokken muayeneye gidip yatis verdiler ve suni sancı verdiler 3. Doğumumda 38.4 te gece sancı geldi hastaneye gittim 8 cm açıklık deyip doğuma aldılar hiç birinde suyum gelmedi mesela..doktorunuz eğer normal diyorsa öyle olması için en kotu suni sancı verirler inşaallah hayirlisiyla normal doğum nasip etsin rabbim

1 Beğeni

Evet bende 40. Haftada ne sancı ne açılma hiç bişey yoktu ve suni sancı ile doğuma alındım 6 saat sonra bebeğim doğdu ..

3 Beğeni

Allah bağışlasın sağlıkla büyütün bebeğinizi :heart:

Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallah :folded_hands:

2 Beğeni

Konyada mı doğum yaptınız? Hangi hastaneydi acaba bende konyadayım da

1 Beğeni

Selçuklu tıpta doğum yaptım doktorum oradaydı ama doktorum sezeryancı olduğu için doğumuma girmedi bana sorarsanız şahsi fikrin olarak eğer devlette doğum yakacaksanız şehir hastanesinde doğum yapmanızı tavsiye ederim çünkü ebe olarak şehirdekiler daha ilgili hareket ettiriyorlar pilates topu vs vs bunlar var ama tıpta beni ayağa hiç kaldırmadılar yattığım yerden doğum yaptım hareket ettirmediler ilgilenmediler yani ben pek memnun kalmadım açıkçası birde üstüne üstlük sancı çekerken yada ıkınırken bağırma diye psikolojik baskı uyguladılar ..

1 Beğeni

Hayır normal doğum sezeryanda nasıl ıkınabilirim …

Ya bende şehir hastanesine gittim ama bir türlü doktor bulamadım şuan 15 temmuza gidiyorum 40 hafta olmama 3 gün kaldı doktor dün biraz daha bekleyebiliriz dedi. Hangi hastaneye gidicem hiç bilmiyorum. Zaten doktor biz doğuma girmiyoruz ebeler yaptırıyor dedi

Eğer 15 temmuzda yapmak istemezsen şehir hastanesinin aciline gidebilirsin doğum yapacağın zaman evet doktor sadece kontrol amaçlı ancak özelde doktorlar hepsine giriyor normal doğuma doktorlar girmiyor

Ben yaptım canım hiç sancım yoktu 39+5 te yalancı sancılarım oldu had safhada hatta ama her şey normal sen normal doğumu bekle dediler 41 de fitille başlattı doktor ve sonuç verdi doğumum vermeseydi suni sancı oda olmasaydı sezeryanla olucaktı

1 Beğeni