Direkt gun mu verirler nst icin çağırırlar mi?
Şuan 20+0 benim ilk sezaryen doğum acil oldu bu ikinci sezaryen kaçıncı hafta da olacak nst cagiriyorlar mi bilmiyorum bilgisi olan bizi bilgilendirebilir
Doktordan doktora değişiyor canım bu süreç kimisi 34 haftalık olunca nst istiyor kimi 31 haftalık olunca ben 31 de girdim nst 2 hafta da bi nst ile sancı kontrolü yapılıyor
Benim ilk 41 1 de sezaryen oldum o zmna kadar her konyrolde nst ye giriyordum zaten. Hatta 39 dan sonra 3 gunde bir gidiyordum. Bu 2nci gebelik 34 den sonra nst ye aliyorlar. 37 haftaligim cuma gunu gittim kan idrar verdim muayene oldum. Carsamba gidecegim ve sonuçlara gore aneztezi gun verecekmis.
Devlette soruyorsan 32. Den sonra alıyor nst ye. Sezeryan da olsan alıyorlar. Özelde de sanırım o haftalarda muayeneye gittiğin zaman nst ye yönlendiriyor ayrıca çağırmiyorlar. Ben yarın sezeryana gireceğim doğum öncesi yine nst ye baglayacaklarmis
Saglikla kavusun. Kac haftalik aliyorlar sizin bebisi. Ben kan vs verdim de enfeksiyon cikti vide kanim az. Bunlar ameliyat icin sorun oluyormu acaba
Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıcakla kucağıniza alirsiniz. Yok yok hiç korkmayın. Takip ediyorlar zaten. Ya benim ilk gebeligimde olmayan hastalığım yoktu idrar yolu kanda enfeksiyon falan ama çok şükür bir sorun olmadı. Devlette yaptım ben doğumumu yarın da devlette yapacağım. Bana antibiyotik tedavisi vermişlerdi değerler yüksek çıktığı için hatta hastanede kalmıştım enfeksiyonla beraber amniyo sıvısının bir kısmı da gelmişti. Ama erken doğum yapmadım ben. 39+4 de geldi. Allah’ın hikmeti zamanında geldi ama sezeryana aldılar mecburen. Şuan için de 38+5 demişlerdi ama benim ufak bir çocuğum daha var ona bakacak kimse olmadığı için eşim tüm hafta izinli olsun diye 38+3 e çektik doktor sağolsun iki günden sorun olmaz dedi.
Ne guzel masallah. Ilk dogumda boyle testler vs yapmamislardi simdi oyle gorunce evham yaptim doktora da gosteremedim daha. Anestezi carsamba bakacak iste. Devlette yapcam bende. Doktor diyor ki 39 haftada ameliyat oluyor dedi. Bende normalde 38 icinde biliyordum sasirdim. Saglikla gelsin hepsi.
Ya Allah affetsin öyle sancım var ki dayanilacak gibi değil. Gitsem muayene edip gonderecekler onu da bildiğim için gitmedim. Yuruyemiyorum artık ağrıdan. Bana başından beri 10-15 Ağustos arası demişlerdi. O yüzden bilmiyorum her hastanenin farklı mi uygulamasi var doktordan doktora mu degisiyor anlamıyorum.
Allah kolaylik versin . Kendinizi cok yordunuz falan ondan mi yoksa normalde de oluyormuydu bu kadar sanciniz. Hastaneden degisiyor sanirim bu hafta olayi. Su veya kanama olmadigi surece gunu bekliyorlar
Iki gündür var ağrım ama bence çok yoruldum ondan böyle. Ev işi çocuk biraz yemek yapıp koyduk buzdolabına derken çok ayakta kaldım. Hayırlısı olsun inşallah canım.
Canım ağrın varsa bence bir hastaneye git ben 4 gün ağrı çekince gittim doğurdum resmen geçmeyen ağrılar için bekleme canım ben bekledim biraz geç gittim
Benim yarın sabah sezeryan doğumum var canım o yüzden gitmedim hastaneye. Bebek hareketlerinde de sorun yok. Yani yarın dogurmasaydim zaten bu hafta birgün kesin dogururdum çünkü mide bulantılarım da başladı
Ben de 35+5 de doğurdum bebeğim kendini kasiyordu sancılarım durmadı acilmam su gelmesi yoktu ama çok sancım vardı doktor da riske atmamak icin aldı
Merhaba dogumunuz nasil gecti . Insallah iyisinizdir bebisle birlikte
Kevsercim konu açtım bakarsan sevinirim. Doğuma girdim ama taburcu edildim doğum yapmadan maalesef