Sezaryen dogum sonrasinda normal dogum

Evet 3 sene geçtiyse aradan SSVD olarak doğum yapabilirsiniz ama bunu destekleyen bir doktorla yapmalısınız

1 Beğeni

Bence yapabilirsiniz :blush: Sezaryen sonrası normal doğumu destekliyor mu doktorunuz ?

Vücudun durumuna bağlı karar veriliyor canım doktorunla paylaştın mi bu durumu

@NURAN @Leyla1991 fırsatim olmadi ama soracam doktorum devlette devlette bunu goze alirsa artik tehlike durumu oldugunu dusunupte riske almazlar. ben cok.duydum sezeryan olupta ikincisini normal yapani bakalim kısmet :upside_down_face:

2 Beğeni

Sen istekli olursan yaparlar tabi seni ve bebeği tehlikeye atmadan

1 Beğeni

Benim arkadaşım kadın doğum hemşiresi 10 yılda geçse yapmaz demişti yapsalarda özeller artı ücret aliyomus artı sorumluluk sende oluyomus ne kadar doğru bilmiyorum ama

1 Beğeni

Devlet hastahanesimi 10 yil gecsede yapmaz rica etsem arkadasiniza sorma firsatiniz olursa sorabilirmisiniz sezeryandan sonra normal dogum onerirmi yani annede bir tehlike bir risk olmadigi surece

1 Beğeni

Sorarım tabiki arkadaşım özelde calisiyo

1 Beğeni

Ben 2 yil önce ssvd yaptim cocuklarimin arasi 2.5 yil elhamdulillah herhangi bir sıkıntı yasamadim simdi 3. Bebegimi de normal dogum istiyorum Rabbim isteyen herkese hayirla yapabilmeyi nasip etsin

2 Beğeni

Olabilir ama tam teşekküllü hastanede ben kendi doktoruma sormustum normal doğum olabilir ama tehlikeli dedi sıkıntı çıkarsa rahim alinabilir demişti.

Maşallah ne mutlu size bende istiyorum ama bir yandan tereddutluyum bisey olur diye

Tesekkur ederim :blush::smiling_face_with_three_hearts:

canim biraz zor benim 4 sene gecti halde yapmadilar 2. sezeryan olsum simdi bi 5 sene daha gecti 2. sezeyandan gene soyledim gene olmuyo gene sezeryan olacam 3. olucak yani

Doktorum 20 hafta da kontrol etti su an sana söz veremem dedi dogum zamaninda tekrardan incelemem gerekiyor dedi 38 hafta gibi kontrol etti sezeryan yerinde herhangi bir sıkıntı yok dedi elhamdulillah kontrol etmeden emin olmadan karar vermiyorlar Ankara da fatma bolkan da dogum yapmistim cok memnun kaldim kendisinden

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon::star_struck:

Merhaba @cansu33 hoşgeldiniz :bouquet: çok sevindim sizin adınıza :star_struck:

Merhaba nerede yaptınız ssvd yi

Canim ben 4 kere sezeryan oldum 5. Olacağım evet ağrı oluyor diyorlar ama ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşamadım şehir hastanesinde doğum yaptım belden iğne vuran kişi çok önemli sıkıntı yasamadim