Herkese merhaba. 31 haftalık hamileyim. Plasenta previa’dan dolayı sezaryen doğum yapacağım. Sezaryan doğum sonrası ameliyat yerinde iz kaliyor mu ? Kalmamasi için ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Henüz doğurmadım bilmiyorum ama sarı kantaron yağının genel olarak yara ve yanık izlerine iyi geldiğini duymuştum. Bi de kremler vs var. Cildiyeye danışabilirsiniz
10 yil once sezeryan oldum zaman gecdikce o kalin kesi.yeri inceliyo benimki ince cizgi halinde tamamen tabiki gecmiyo bide dikişe bagli olabilir izin kalinlii durumu benim icden dikis vardi eriyen dikis degildi gorumcemin yapistirma oldu 12 sene once kalin sekilde duruyo izi
Yani yapıştırma yönteminde daha çok iz kalıyor o zaman. Doktorumla henüz konuşmadım bu konuyu. Ameliyat yerini hangi yöntemle kapattığını soracağım. En azindan ona göre de önlem almak istiyorum. Teşekkür ederim
Vallahi yapistirmada daha cok iz kaliyo diyemem vucut yapisiyla alakalida olabilir.
Anladım. Peki siz doktorunuzun da tavsiyesiyle herhangi bir krem falan kullandınız mı dikiş yerinize ?
Kullanmistim ama inanin adini hatrlamiyorum aradan 10 sene gecdi hucre yenileyici bi kremdi
Tamam teşekkür ederim Ben de doktorumla bu konuyu konuşup önerdiği ürünleri kullanacağım.
15 gun once sezeryan oldum yapistirma yontemi ile kapatildi.bepenthol onarici krem kullaniyorum iz için. Zaten zamanla o cizgi incelicek .suan bile beni hic rahatsiz etmiyor dikkatli bakmak lazim odem gittikten sonra daha iyi olacagina eminim
Asıl merak ettiğim konu da bu. İz mutlaka kaliyor diyor herkes ama dışarıdan bakınca rahatsız edici bir iz mi olduğu. Teşekkür ederim
Yok canim takıntılı biri olarak hic rahatsiz olmadim.zaten cok aşağıda camasirini indirsen anca görüyorsun bitek eşin gorur ancak
Internetten baktığımda iz kalacak diye biraz kafama takmıştım. İçim rahatladı çok teşekkür ederim